E2e

Hur sjunga bättre

Många människor tror att sjunga endast innebär stämbanden

Många människor tror att sjunga endast innebär stämbanden. Men i sång, få musklerna i hela kroppen utnyttjas ett eller annat sätt. Det är viktigt att komma ihåg rätt och korrekt vägar sjunga för att undvika skador musklerna i kroppen, liksom för att få mest makt av din sångröst. Det är viktigt att känna till de rätta sätten att sjunga. Här är några tips på hur man kan öva sång.

  • Lär dig att stå på rätt sätt. För att kunna sjunga korrekt är korrekt hållning viktig. Placeringen av fötterna beror på hur du balanserar själv. För handfallen människor ska fötterna vara parallella med varandra. För personer med välvda fötter, bör en fot vara mer avancerat än det andra. Hitta din balans. Balansera din vikt på båda fötterna. Håll dina axlar tillbaka. Arch ryggen på ett sådant sätt att bröstet är ute, är magen i och skinkorna är undangömt i. muskler i kroppen bör mjukas. Undvik att ha någon stam i vissa delar av kroppen. Det tar tid att vänja sig ha rätt hållning när man sjunger.
  • Andas korrekt. Andning korrekt är viktigt att sjunga ordentligt. Det korrekta sättet att andas är genom att expandera membranet utan att avvika från korrekt hållning. För att göra detta, utöka din mage och bröst vid inandning. Å andra sidan, när andas, kollapsa magen och bröstet. För att veta om du kör detta korrekt måste dina axlar stannar på plats. Om du märker att de rör sig vid andning, då du inte andas på rätt sätt.
  • Träna dina ansiktsmuskler. Utövar ansiktsmusklerna bidrar till att göra sjunga lättare. Träna dina ansiktsmuskler genom att göra ansikten och säga tunga twisters. Curl och utöka ditt ansikte för att skapa spänningar i dina ansiktsmuskler. Gör detta för en minut eller två. Låt dina ansiktsmuskler slappna av. Att säga tunga Twisters hjälper lossa musklerna i tungan. Upprepa raden "Röd läder, gult läder."
  • Gör läte övningar. Det finns olika läten som hjälper stämbanden värma upp. Det rekommenderas att du gör minst fem läten. Humming är ett läte teknik som hjälper till att värma upp den mjuka pallen. Prova surrande som läte. Lip curling är en annan läte teknik, som specifikt hjälper nedre och övre läpp slappna av när sjunger. Sjung "Mamma, Me, Mi, Mo, Mo" som en vocalization att hjälpa dina stämband värma upp. En annan läte teknik är genom att sjunga "Amore" och "Mamma fick mig mash min M & Ms" Du kan använda ett piano när vocalizing själv. Om ett piano är tillgänglig kan du artikulera a capella.
  • Öva låten du ska sjunga. Upprätthålla korrekt hållning och andning när du tränar. Släpp käken för att producera bättre klingande vokaler. Uttala konsonanterna. Undvik ansträngande din röst genom att inte skrika när man sjunger. Belting är en teknik utföras av utbildad sångare. Om belting är svårt för dig, försök inte att göra det. Detta kommer bara anstränga stämbanden. För att undvika sjunga nasalt, klämma näsan. Om du märker att du är nasal klingande, hitta ett sätt att låta luften och ljudet ur din mun utan att låta nasal. Detta är en enkel teknik för att undvika sounding nasal.

Undvika att dricka kalla drycker efter att ha tränat sång

Hur sjunga bättre. Lär dig att stå på rätt sätt.
Hur sjunga bättre. Lär dig att stå på rätt sätt.

Undvika att dricka kalla drycker efter att ha tränat sång. Detta kommer bara skada dina stämband. Ta hjälp av en sångpedagog om du vill förbättra din sångteknik.