E2e

Hur samla skräckfilmer

Titta på skräckfilmer är alltid en spännande upplevelse

Titta på skräckfilmer är alltid en spännande upplevelse. Du får en annan typ av glädje varje gång du hoppar ut ur din stol eller när du skriker lungorna ur. Så, om du vill nivå upp din njutning, kan du börja bygga din samling skräckfilm. När du har dessa underbara skräck flicks hemma, kan du titta på dem när som helst. Du kan även bjuda in dina film kompisar utan något krångel. Här är några tips om hur du kan samla dina skräckfilmer:

Hur samla skräckfilmer. Kolla din nuvarande filmsamling.
Hur samla skräckfilmer. Kolla din nuvarande filmsamling.
  • Kolla din nuvarande filmsamling. Vad har du i din DVD-rack just nu? Finns det några skräckfilmer? Hur många titlar finns i din ägo? Kan du klassificera dem? Om de flesta av dem är nya releaser, då är det hög tid för dig att bredda din smak och perspektiv. Om de flesta av dem är klassiker och svåra att hitta snärtar, gratulera dig själv. Du är verkligen redo att utnyttja din skräckfilm samla lutning.
  • Håll utkik efter den berömda serien. Din skräckfilm kollektion kommer aldrig att vara komplett utan dem. De var så stor att de var tvungna att göra dem - i serie. Missa inte fredag den 13: e, Halloween och Nightmare on Elm Street. Du kan börja få dem titel per titel. Men om du har budgeten, de flesta av dem är lätt tillgänglig som en uppsättning.
  • Sätt ihop pristagare. Börja med Oscar titlarna. Eftersom de fått klartecken av akademin, de är verkligen värt att samla. Du kan också börja läsa recensioner skräckfilm. Du kan enkelt ta reda på vilka titlar förtjänar att ingå i din växande samling. Du kan också gå några skräck forum film diskussion och höra om de som fått kritiska mottagningar från filmen diskriminering skräck aficionados.
  • Utöka din samling genom att få titlar enligt sub-genrer. Skräckfilmer är dime ett dussin. De finns i olika formler. Så, klassificera vad du har. Och därifrån kan du välja vilken sub-genre du vill bygga först. Har du en massa spökhistorier? Vad sägs om zombies och monster? Har du förkärlek för slashers? Hur är det med revben ticklers? Så småningom blir din samling mer intressant när du har lite av allt.
  • Överväg att blanda upp formaten. Så länge du har en spelare, kan du få och behålla en titel i det formatet. Till exempel, om din VHS-spelare är fortfarande tillförlitliga, kan du få titlar i VHS-format.

Om du inte är riktigt bekant om den titel du tänker inkludera i din samling, är det bästa alternativet att hyra ut det först. Se om filmen kommer att vidarebefordra dina tittar standarder. Om det ger dig gåshud, då, fortsätt. Hämta till din samling. Annars, glöm det och leta efter nästa intressant titel att överväga. Som de säger, ladda det att uppleva. Du kan också när dina vänner och släktingar för rekommendationen. Ibland har de bättre referenser. De kan säkert ge dig mer skräckfyllda val.