E2e

Hur man lägger in en airbrush ihop

En airbrush har blivit ett viktigt verktyg för artister och modellbyggare

En airbrush har blivit ett viktigt verktyg för konstnärer och modellbyggare. Det ger dem möjlighet att täcka stora områden med färg lätt och jämnt. Under de senaste åren, är en airbrush används av en konstnär att använda färg på en duk i en teknik som inte kan uppnås vid användning av även den mjukaste konstnär borste. När du använder en airbrush, är färgen sprids tunt och fint och de subtila förändringar i färg och nyanser kan uppnås med några överliggande spray. Nu är airbrush används också av makeup artister att felfritt sminka för teaterföreställningar och för större fotografering sessioner.

I denna tid av hög kameror definition TV och digital fotografering, är en felfri makeup ansökan en nödvändighet. Dessa ultra-känsliga linser kommer att visa den minsta fläck på ens ansikte och makeup med en airbrush möjliggör ren och jämn täckning.

Den airbrush är ett litet instrument som innehåller många delar. Instruktionerna nedan är för montering av en Iwata Eclipse airbrush.

  1. Placera en bit ren trasa eller en gammal handduk på bordet och placera alla bitar av airbrush i rad. Placera dem i omvänd ordning baserad på delar som medföljer i bruksanvisningen. Var försiktig med vissa av de mindre delar som lätt kan förloras eller skadas.
  2. Håll airbrush kroppen med vänster hand om du är högerhänt. Placera nedre ögonlocket under färg kopp följt av packning nedre ögonlocket innan du fäster koppen sida färg till den främre änden av kroppen. Håll det på plats med en blanking skruv.
  3. Den förinställda handtag håller fjäderstyrningen, nålen våren nålen uppspänning guiden extra spak och Teflon nålen packning set. Placera packningen huvudet O-ring i nacken av handtaget och skruva på baksidan av airbrush kroppen.
  4. Montera packningen ventilkolven O-ring, luftventilen styrkropp, luftventilen, luftventil våren och luftventilen styrskruven och sätt in det i till den huvudsakliga hävstången.
  5. Placera en O-ring i front-end hals airbrush kroppen. Sätt munstycket som är en mycket liten del av airbrush i kroppen. Skruva head cap, följt av munstyckskåpan och nålskyddet. Använd fingrarna för att dra delarna på plats.
  6. Fäst den huvudsakliga hävstången eller avtryckaren i skåran på den andra änden av airbrush kroppen. Se till att tjänsten som avtryckaren går rakt genom spåret. Dra tillbaka nålen våren med ett litet spetsigt verktyg innan du trycker på avtryckaren stolpen på plats.
  7. Försiktigt in nålen i kroppen. Se till att du inte böjer nålen på något sätt. Tryck in och lås den på plats med en chuck nut.
Hur man lägger in en airbrush ihop. Placera en bit ren trasa eller en gammal handduk på bordet och placera alla bitar av airbrush i rad.
Hur man lägger in en airbrush ihop. Placera en bit ren trasa eller en gammal handduk på bordet och placera alla bitar av airbrush i rad.

Ladda måla locket med färg och sätta färg locket på. Gör rättegång sprutar på ett papper för att kontrollera att allt fungerar och att sprutdimma är konsekvent.