E2e

Så att dra boxhandskar

Det behöver inte en in-född talang för att lära sig rita

Det behöver inte en in-född talang för att lära sig rita. Vissa människor kan vara bättre i ritningen än andra men det betyder inte att du inte kan lära sig det genom praktik. Vid en blick, kan ritningar tyckas komplicerat och svårt att göra. Men sanningen är, varje teckning består av grundformer. Tricket är att föreställa sig vad dessa grundformer är och sedan bygga på ritningen med hjälp av dessa former. Öva din ritning skicklighet nu genom att göra en boxning handske.

Så att dra boxhandskar. Föreställ dig den grundläggande formen.
Så att dra boxhandskar. Föreställ dig den grundläggande formen.

Den grundläggande boxningshandskar ritningen är uppifrån av en boxning handske. Följ stegen för att dra denna:

 • Föreställ dig den grundläggande formen. Titta på en boxning handske noga. Föreställ dig de grundläggande former som gör det upp. Du ser halv-cirkel, rektangel, och avlånga. Du kan också se glödlampa, tår droppe, och rektangel. Detta steg är verkligen upp till din fantasi. De grundläggande former som du ser på handsken kommer att göra upp din ritning.
 • Rita kroppen. Börja med den päronformade eller glödlampa form. Detta kommer att göra upp boxningshandskar kropp.
 • Rita tummen. Detta är en uppochnervänd tår droppform. I mitten av formens fetare delen ska röra vid sidlinjen av kroppen. Under tiden bör kanten av den tunnare delen ges uppradade på kroppens sida.
 • Avsluta boxningshandskar ritningen. Rita handskens kontur med tyngre linje.
  Lägg stygnen på handskens botten. Föreställ separera handskarna i fyra delar. Rita horisontell linje vid det första ¼ delen från botten. Lägg brutna linjer strax under den horisontella räta linje. Detta blir stygnen.
  Avsluta tummen delen också. Fortsätt kurvan från den huvudsakliga formen ner innanför droppform så att linjen kommer att representera för tummen. Lägg små linjer från sidorna av denna linje. Detta kommer att lyfta stygnen för handskens tumme.
 • Radera onödiga linjer. Behåll endast de linjer som kommer att göra upp boxningshandskar ritningen. Rita grundformerna så lätt hjälper radera de överflödiga raderna lätt.
 • Fullända boxningshandskar ritningen. Gör konturerna tyngre om det behövs. Lägga till mer information på Fat punkter. Linjerna kommer att ge det mer av handskar utseende.
 • Lägg ett boxningshandskar. Om du vill koppla ihop din första ritning med en annan handske, sedan dra det genom att följa stegen 1 till 6. Den enda skillnaden är att du kommer att sätta tummen på den andra sidan av den nya handsken. Ritning detta borde vara lätt med den praxis som du har gjort med den första handsken.

Lägg till mer information för din ritning genom att lägga till skugga eller lägga till fler element till den. Du kan också dra boxhandskar i ett annat perspektiv - i stället för att dra den övre yttre vy, rita inre vy. Ändra placeringen av handskar, alltför. Istället för att rita dem rakt upp, dra dem liggande inne i ringen. Följ samma steg men ändra de grundläggande former och detaljer. Rita fler saker än boxningshandskar. Konstant praktiken kommer vässa din ritning färdigheter.