E2e

Hur man väljer ett foto restaurering tjänst

Att hålla bilder av människor du bryr dig om så mycket eller glada händelser du vill minnas under resten av ditt liv kan vara lite besvärlig. De delar av naturen och den oundvikliga slitage ge svårigheter att göra fotografierna lika levande som de var när de var bara ut. Ju äldre foton blir, desto svårare är de att underhålla. Men du kan bara inte låta dem försvinna precis som du inte kan låta dina underbara minnen förlora färg i ansiktet av dagens realiteter. Du borde få ta hjälp av ett foto restaurering tjänst.

Letar du efter ett företag som erbjuder denna tjänst är inte alls en tuff uppgift. Om du har en Internet-ansluten dator hemma, kan du låta bara musen gör shopping genom att helt enkelt gå till en sökmotor och skriv sökord som är relaterade till den eller till digital restaurering. Du kommer säkert att hitta många. Faktum för många, kan välja en vara förbryllande. För att du ska begränsa dina alternativ, här är några tips att få den rätta.

  1. Leta efter närmaste butik som kan ge dig tjänsten. Om du hittar en som ligger precis inom staden du bor, som är ännu bättre. Du kan enkelt besöka butiken för att dela ut det gamla fotot. Om foto korrigering måste göras, kan du enkelt besöka butiken så att du kan ge dina idéer om hur det ska göras.
  2. Hitta en som kan ge den mest antalet tjänster med anknytning till bild restaurering. Dessa inkluderar justering reparation färg blekta bilder, borttagning av veck, vatten eller kemiska skador borttagning och även fylla i med saknade eller trasiga delar eller.
  3. Inte bara det, måste du se till att konservator sakkunnigt gör sitt jobb. Försök att titta på hans prov. Han är oftast mer än gärna visa dem till sina potentiella kunder. Fråga hans personal hur de kommer att behandla ditt foto. Om de kan visa dig hur det är att återställas och repareras via datorn, hjälper det dig att göra ett val.
  4. Fråga om butiken begär avgifter för varje ytterligare service de gör på ditt foto. Vissa butiker be om en annan skattesats för Photo fix. Andra inkluderar det för hela paketet.
  5. Fråga i butiken om du kan ta en titt på en digital kopia av den färdiga produkten innan de skrivs ut. Detta kommer att ge dig chansen att göra korrigeringar innan stängning. Det finns fall att färgen återställande av ett foto kan påverka hudfärg, som du kanske vill orörda.
Hur man väljer ett foto restaurering tjänst. Leta efter närmaste butik som kan ge dig tjänsten.
Hur man väljer ett foto restaurering tjänst. Leta efter närmaste butik som kan ge dig tjänsten.

När du tror att alla de ovan uppfylls av en viss butik som gör foto restaurering, sedan försöka se hur mycket det avgifter för sina tjänster. Kom alltid ihåg, men att priset bara måste komma tvåa i betydelse för kvaliteten som de tillhandahåller.