E2e

Hur man gör kort födelsedag bild

Personlig födelsedag inbjudningar är populära i dessa dagar

Personlig födelsedag inbjudningar är populära i dessa dagar. Även generiska cartoon-tecken kort köpas över disk är billigt och lätt att skriva på, dessa bara ger inte samma intryck som en födelsedag bildkort. När du använder din egen bild som en inbjudan, inbjudna känns som om inbjudan i sig är en del av firandet, och det kan vara något att minnas dig.

Födelsedag Korten är särskilt populär bland barn

Födelsedag Korten är särskilt populär bland barn. När du bjuder in ditt barns klasskamrater, vänner och yngre släktingar, skicka ut ett kort födelsedagspresent bild skulle definitivt vara kul. Skapa en kan vara roligt också. Här är några saker du behöver:

  • En skrivare
  • Fotopapper (eller tjock, kartong papper av)
  • Kuvert
  • Cutter
  • Fotoredigeringsprogram
  • Ett digitalt foto av födelsedag firande
  • Bakgrundsbilder
Hur man gör kort födelsedag bild. Att lägga ut bilden.
Hur man gör kort födelsedag bild. Att lägga ut bilden.

Bilden skapas. Korten födelsedag bilden ska i princip omfatta bilden av de firande. Men vad kommer att göra det mer intressant om du kan lägga in en intressant bakgrund. För ett barnkalas skulle tecknade bakgrunder vara lämpligt. Du kan söka efter filmclipart och bilder på fri bild sajter som Google bilder , och spara dessa i din hårddisk. För vuxna, kanske en bild med vänner eller familj skulle vara bättre.

Du kan öppna bilden på någon bra fotoredigeringsprogram som Adobe Photoshop, och du kan kopiera bilden av ditt barn, och klistra in den tecknade bakgrunden. Om du inte är mycket för bakgrunder, kan du prova att använda effekter, som att göra din bild ser ut som en målning, eller lägga till en ram. På vissa datorer som Mac, kan du använda det inbyggda programmet Photo Booth för att fånga din bild på webbkameran, och även tillämpa ramar och effekter på fluga.

Att lägga ut bilden. För grafiskt ändamål, ställ in pappersstorlek till din avsedda inbjudan storlek. Merparten av tiden, dessa är i 4R-format, vilket innebär att fem inches av fyra inches. Du kan välja tidigt om du vill använda ett liggande format eller stående orientering. När du är klar med att lägga ut bilden själv, måste du lägga till lite text. Ange här tillfället (vars födelsedag är det), datum, tid och plats. Det skulle hjälpa om du kan lägga till vissa effekter på din text, t.ex. en skugga eller ram, eftersom det kan vara svårt att läsa, med en grafisk bakgrund.

Utskrift

Utskrift. När du har lagt ut bilden och texten, är det dags att skriva ut bilden. Färgade bläckstråleskrivare eller LaserJet-skrivare skulle vara utmärkt för utskrift av fotokort inbjudningar. Om du har fotopapper, så du kan använda dem. Annars kan du använda kartong papper. Om du skriver ut bilderna på Letter kartong, då du skulle behöva skära dessa i 5x4 bitar med saxen.

Förutsatt att du är klar med att lägga ut din bild och text

Personlig födelsedag inbjudningar är populära i dessa dagar. Födelsedag Korten är särskilt populär bland barn.
Personlig födelsedag inbjudningar är populära i dessa dagar. Födelsedag Korten är särskilt populär bland barn.

Förutsatt att du är klar med att lägga ut din bild och text, kan du även ta med bilden till din stadsdel fotoaffär och få bilden utvecklas. Detta kan vara lättare, men kan också vara dyrare.

Paketera och skicka. Du kan stoppa dina foto inbjudningar på vanliga 4x5 storleksanpassade kuvert. Om de flesta av dina vänner är online, kan du skicka även inbjudningar via e-post. Glöm inte att skriva en OSA anmärkning, så du vet vilka gäster kommer att komma.

Hålla ett födelsedagskalas kan vara roligt

Hålla ett födelsedagskalas kan vara kul, oavsett om det är för barn eller för vuxna. Det är en chans att umgås med vänner och familj. Att ha ett foto-kort som en inbjudan annonser till det unika, och fotot kan anses memorabilia.