E2e

Hur klippbok med gamla gratulationskort

Vi har alla gratulationskort kollektion som kommer från graderingar

Vi har alla gratulationskort kollektion som kommer från graderingar, påsken, födelsedagar, jular och födelsedagar bland annat. Dessa kort är sentimental, men det finns kort som inte värdesätter längre. Nu kan i stället för att kasta dem i en papperskorg, tänka på kreativa sätt på hur man återanvända dem. Använda dem i klippbok är en kreativ idé och guiderna nedan hjälper dig hur.

Hur klippbok med gamla gratulationskort. Samla gamla gratulationskort som du kan använda för scrapbooking.
Hur klippbok med gamla gratulationskort. Samla gamla gratulationskort som du kan använda för scrapbooking.
  • Samla gamla gratulationskort som du kan använda för scrapbooking. Bredvid dina kort, kan du be familjemedlemmar eller vänner om de kan ge sina.
  • Samla de andra material som du behöver för scrapbooking. Några av dessa material som sax, specialpapper, lim, färg penna och radergummi kan vara tillgängligt på ditt hem. Så, ta det material först innan du köper.
  • Planera din gästbok. Visualisera hur du vill att din gästbok ska visas. Det finns olika metoder som du kan använda som collage och mosaik. Läs hantverk tidningar och webbsajter för idéer. Du måste ha en idé i åtanke när du sätter dig ner för att göra scrapbook så kan få en bättre kreativ arbetsflöde.
  • Gör ett motiv för din gästbok. Hitta gamla gratulationskort med en liknande design. Skär designen på främre eller bakre delen av de gamla gratulationskort. Du kan också använda hela sidan om det behövs. Du kan också göra olika klippböcker som en för ditt bröllop och en annan för ditt barns dop och så vidare.
  • Plan innehållet i klippbok. Visualisera den första och sista sidan i klippbok och vad kommer du lägga in mellan. Den första och sista sidan kan ha en liknande design. Du kan också lägga sektioner i klippboken. Som om du ska göra ett bröllop scrapbook, gör sedan det första avsnittet om äktenskapsförord, den andra delen om bröllopet, den tredje om smekmånaden, och så vidare. Se till att alla foton, anteckningar och accessoarer klippbok är bredvid dig när du börjar arbeta, eftersom det kan bli svårt om du förlorar din rytm eftersom du måste hitta några viktiga detaljer.
  • Hitta gamla gratulationskort med ursprungliga budskap. Dessa är sentimentala kort men du kan använda de meddelanden utan att skada de ursprungliga kopiorna. Skriv bara noterna i korten i en skrivmaskin eller en dator och skriva ut dem. Du kan också kopiera dem i en annan papper och posta dem i din gästbok. Du har nu en sentimental klippbok utan att du skadar de ursprungliga kopiorna.
  • Putsa din gästbok. Gör detta steg efter att du har lagt alla produkter i din gästbok. Titta på arrangemang av objekt och ändra dem om du inte är nöjd hur de ser ut.

Du kan hålla klippbok för dig själv och för besökare att uppskatta. Det är också trevligt att ge dem till någon värdefull för dig. Det är en gör-det-själv-projekt så chanserna att det är uppskattat är höga.

Att göra en klippbok av gamla gratulationskort är en praxis att bli kreativ och påhittig. När du har genomfört ett flertal projekt, kan du prova andra saker att bli kreativ med expired eller inaktiv föremål som kan hittas på ditt hushåll.