E2e

Hur man gör godis bukett muggar

Funderar på presenter till dina vänner i jul

Funderar på presenter till dina vänner i jul? Ett av de enklaste giveaways som du kan göra är godis bukett muggar. Candy Bouquet muggar är inte bara lätt att göra, men kan också anpassas för att passa de exakta smaker av dina vänner. Ännu bättre, dessa gåvor kombinera båda ätbara presenter och en liten sak som kommer att bo med dina vänner under en lång tid - en mugg att hälsa dem varje morgon och under kaffepauser.

Hur man gör godis bukett muggar. Säkra godis på spett.
Hur man gör godis bukett muggar. Säkra godis på spett.
  1. Köp muggen. Först, köpa en stor storlek mugg från din lokala Home Depot. Koppar är vanligtvis mycket billigt. Du kan också köpa enkla vita muggar och använda färg för att dekorera dessa muggar. Smärtan vita muggar är mycket billigare. Du kan använda akryl keramiska färger som finns i de flesta hantverk butiker. Genom att måla egna muggar, kan du också lägga till personliga hälsningar på dina muggar godis bukett. Om du inte är särskilt listig när det gäller att måla, kan du alltid använda muggar som har färdiga mönster i dem.
  2. Lägg frigolit. Därefter skär ut en bit av frigolit tills den passar väl in i botten av muggen. Den Styrofoam kan också ersättas med blomsterskum och kommer att användas för att hålla stjälkar av buketten.
  3. Välj godis. För varje person som kommer att få muggar godis bukett, bör du sträva efter att ha en personlig utbud av godis och godsaker. Om du redan är medvetna om de exakta smaker som dina vänner har för sötsaker, använder dessa märken och godis som de älskar. Annars kan du köpa en mängd godis som små chokladbollar, barer av godis, myntverk, och andra typer av godis. Om du ska ge bort godis bukett muggar till jul, kan du också lägga sockerrör till listan med godis som du kommer att placera i muggarna.
  4. Säkra godis på spett. Använd små bambu spett att hålla godis i Styrofoam vid botten av muggen. Ta godis och använda en liten remsa av tejp för att fästa dessa till bambu spett. Skär bambu spett i olika storlekar så att du kan lägga till nivåer när du börjar arrangera godis bukett.
  5. Ordna. Arrangera godis bukett är faktiskt liknar arrangera en riktig blombukett. Du bör börja med att placera en godis bit på en lång stjälk bambu spett rätt i mitten av muggen. Nästa godis bör placeras nära den första godis, men stammen bör vara en smula lite kortare. Var och en av de efterföljande godis ska vara på en stam som är mindre än den förra. Det arbeta dig runt den högsta godis så att du kommer att skapa en godis bukett som är formad som en inverterad kon.

Lägg band och gratulationskort på godis bukett

Lägg band och gratulationskort på godis bukett. Du kan också stoppa muggen med vävnad eller mjukt papper så att frigolit kärnan inte kommer att vara synlig från utsidan. Med dessa steg, kommer du att ha din egen godis bukett mugg klar att ges till dina nära och kära.