E2e

Hur man gör för hand stämplade smycken

Vill du förbereda personliga presenter som du kan ge vid speciella tillfällen? Om ja, varför inte förbereda en hand-stämplat smycke? Detta är inte bara unik utan också en av de bästa gåvor som du kan ge.

Hur man gör för hand stämplade smycken. Efter att bekanta sig med slående.
Hur man gör för hand stämplade smycken. Efter att bekanta sig med slående.

De material och verktyg du behöver helt enkelt finns i ditt eget hem, medan andra kan billigt köpas i hantverk butiker. Du behöver en hammare, stämpling blocket, frimärken karaktär, permanent bläck, stålull och basmetallen. Förrätter rekommenderas att använda koppar som är billigare än silver eller guldpläterad oädel metall. När du har bemästrat stämpling kan du prova andra material.

Här är de steg för hur man hantverk enkla skatter som du ger som fantastiska gåvor till speciella personer och kära:

  1. Troligtvis skulle du vill skapa ett mästerverk hand stämplade smycken. På en bit metall, kan du öva slående brev och mönster för att bekanta med teckenläge och mängden kraft som behövs för att utrota perfekt. Du får också lära dig att anpassa tecknen till önskad plats. Detta kan göras genom att använda reflektion av tecknen som guiden.
  2. Efter att bekanta sig med slående, avstånd och justering av tecken, du är nu redo att välja en design. Du kan börja med att rita mönster på ett papper för att fungera som din guide. Om du vill centrera ett ord, se till att du mäter bredden på smycken och börja arbeta i mitten. Till exempel, om du vill stämpla ordet "stämpeln" och slå bokstaven "A" på mittersta delen av smycken. Lägg bokstäverna "t" och "m" på båda sidor av "en" tillsätt sedan bokstaven "s" före "t", medan bokstaven "p" efter "m". Glöm inte att använda reflektion som guide vid uppriktning spetsar bokstäverna. Om möjligt, gör bara en ordentligt tryck för att skapa lagom depression.
  3. Nu kan du oxidera smycken med levern av svavel eller genom att använda en oxidationsprodukt. Men för att börja med kan du också använda en permanent markör eftersom det är mer tillgänglig och lätt att använda. Använd märkpenna att färga fördjupningar stämplas i steg 2. Kontrollera att bläcket når den djupaste delen så tjockt som möjligt. Inte brytt av utstryk som du kan ta bort dem i nästa steg.
  4. Med hjälp av stålull med grad 0000, gnugga ytan på din smycken. Detta kommer att ta bort fläckar och oönskade märken i ytan samtidigt som den mer polerade.
  5. Din hand-stämplade smycken är nästan klar! Med en hålslagare, kan du göra ett hål i det område där du tänker sätta kedjan. Och det är din personliga skatt redo att gåva inslagna!

Hand-stämpling på smycken är en konst som du kan perfekt. Du kan starta den som en hobby och vem vet, du kan tjäna pengar på denna roliga och givande aktivitet?