E2e

Hur man gör en kardborre skärm styrelse

Detta kommande nya året, är det en bra idé att lösa för att bli mer organiserad och produktiv. Organiseras är materia precis att veta hur man ska hantera ditt schema och dina åtaganden effektivt, och för att göra detta du skulle behöva rätt sinnesstämning, motivation och rätt verktyg.

Tack och lov, inte har de rätta verktygen för att organiseras inte nödvändigtvis behöva punga ut stora pengar. Det är så lätt att göra din egen organisera verktyg som du förmodligen skulle undrar varför du aldrig gjorde det förr. Och ett av de verktyg som du kan göra i en handvändning är en kardborre skärm styrelse. Om du är ute efter att veta hur man gör en kardborre display styrelse, läsa på:

Hur man gör en kardborre skärm styrelse. Förbered dina verktyg.
Hur man gör en kardborre skärm styrelse. Förbered dina verktyg.
  1. Förbered dina verktyg. Du skulle behöva en kork styrelse, dubbelhäftande tejp, kardborreband, de saker som du skulle vilja visa på din bräda, och en sax. Du kan köpa dessa leveranser på en närliggande kontor leverans butik, eller du kan också prova webbsajter som Officemax.com , Officeguide.com och Officedepot.com .
  2. Bestäm var du vill hänga din kardborre skärm ombord. Vi rekommenderar att du hänger den på en plats där det är mycket tillgänglig för dig, om det är för personligt bruk. Så att du skulle vara mer motiverade att verkligen använda det konsekvent för dina organisera behov. Om du gör en kardborre display styrelsen för meddelande syften, men kontrollera att du kommer att lägga den i en undanskymd plats. När du har bestämt dig för var du vill att din styrelse att hänga, sätta upp med stark dubbelsidig lim.
  3. Gör dina bilder. Du kan enkelt skapa dina displayer genom att skriva ut dem från datorn. När du har skrivit ut dina skärmar, bifoga en sida av kardborreband till dess rygg. Se till att du skär kardborrband till dess lämplig storlek (beroende på hur stor din visuella är). Fäst den andra sidan av kardborrbandet på corkboard, på platsen där du vill sätta upp den visuella.
  4. När du har hängt corkboard med kardborrband, kan du skicka nu dina skärmar. Det finns så många praktiska tillämpningar för detta verktyg, till exempel, kan du använda det som en påminnelse om de kommande evenemang och aktiviteter för veckan, du kan också använda den för att påminna dig om dina dagliga uppgifter. Dessutom kan ditt kontor division använda den för att skicka meddelanden för allas information.

Det bästa med att ha en kardborre display styrelse är att skärmarna kan ändras mycket lätt, så om du skulle behöva skicka meddelanden som ändras regelbundet, så är detta verkligen rätt väg att gå. Också inse att du skulle behöva minimal ansträngning att bygga det här verktyget (ge dig själv om 20 till 30 minuter, toppar), det viktiga är att den regelbundet underhålls så att endast de senaste meddelanden, påminnelser och uppdateringar publiceras.

Denna kommande 2010 är verkligen året skall organiseras

Denna kommande 2010 är verkligen året ska organiseras. Här är att vara utmärkt och enastående i utförandet av dina uppgifter och ansvar, och alla med minsta ansträngning som krävs! Det är verkligen dags att jobba smartare! Lycka till!