E2e

Hur man startar en tillförordnad karriär som tonåring

Fler och fler aktörer börjar mycket unga

Fler och fler aktörer börjar mycket unga - även som tonåring aktörer. Om du är en av dem som anser att en tillförordnad karriär är deras huvudsakliga syfte i livet och du vill börja så tidigt som möjligt, då kanske vägen till en tillförordnad karriär som tonåring är jobbet för dig. Det finns många konkurrenter på detta område, men priset är lukrativ och kan vara mycket tillfredsställande. Det är ett jobb med många risker och eventuellt en enorm vinst. Teen aktörer har en enorm efter - från förskolan publiken till vuxna. Listan nedan kommer att fungera som en checklista över objekt för dig att utföra.

Hur man startar en tillförordnad karriär som tonåring. Kontrollera vad du har i din egen bakgård.
Hur man startar en tillförordnad karriär som tonåring. Kontrollera vad du har i din egen bakgård.

Vad du behöver:

Portfölj med headshots, full skott kropp, bilder profil etc.
Teaterkurser
Teater exponering
Kontakter till gjutning agenter

  • Kontrollera vad du har i din egen bakgård. Innan du börjar leta längre bort från ditt eget hem, kolla vad din high school har i beredskap för dig att tjäna som exponering i skådespeleri. Kanske finns det ett drama klubb som du kan gå. Även om det inte finns någon plats för en ledande roll, kan du prova för bit rollerna först och delta i skriptet skrivprocessen eftersom detta skulle vara till hjälp när du redan är i ett fullskaligt skådespelarkarriär. Du måste få bekväm framför en publik och skola produktioner kommer att hjälpa dig en hel del i detta avseende.
  • Gå lite längre och kontrollera gemenskapens teater. När du är hemma med din skola produktion, expandera din exponering lite genom att kolla in community teater produktioner. Detta kommer att hjälpa dig att uppfylla fler och fler människor som så småningom kan ansluta dig till gjutning agenter och gå ser. Se till att du också är utbildade i andra aspekter av teater, inte bara agerar delen. Detta är viktigt eftersom ytterligare kunskap i set dekorera eller manusskrivande gör det lättare för dig att interagera med de andra medlemmarna i filmen eller TV-apparaten. Om du är lite sång med regissören, kan du dela antagligen med honom önskad typ av roller för kompletterande utbildning, så att personalen vet att du är mycket angelägna om att lära av de yrkesverksamma.
  • Få en privat tränare. Om du hittar teater och agera mycket roligare då du kan behöva vara lite mer seriös och få en tillförordnad coach. Den agerar coach hjälper dig att veta dina svagheter och områden som du behöver för att arbeta på. Har du några utsaga problem som gör det svårt för publiken att förstå dina rader? Är du på blyg typen när det gäller kroppsrörelser? En tillförordnad coach hjälper dig att lära tips av handeln mycket snabbare än genom att göra försök och exponeringar fel på egen hand. Du kan också börja gå teaterkurser särskilt under sommaren raster förutom tillförordnad tränare så att du också lära dig att mata ut energi av era gjutna medlemmar.
  • Få rätt college kurs. Om du verkligen tror agerar är rätt för dig, kan du börja gå gjutning samtal och scouting för stipendier i högskolor som har kända agerar kurser.

Med rätt mängd tålamod, lite tur och goda arbetsförhållanden vanor, bör du kunna få en liten paus förr eller senare.