E2e

Hur man skriver ett fan brev

Har du någonsin velat höras av din favorit kändis

Har du någonsin velat höras av din favorit kändis? Hur du älskar sina böcker, musik, uppträdanden eller skönhet! Kanske har du blivit deras fan sedan du var bara ett litet barn. Kanske de har blivit en del av ditt liv och du har alltid drömt om att de en dag skulle känna igen dig. Börja sedan skriva ett beundrarbrev genom att följa dessa steg och få lite tips och idéer om hur man kan öka risken för att de svarar.

  • Sök upp en betrodd fanklubb som kan ge dig rätt kontaktinformation på din idol, eller så kan du kontakta dem via deras förlag eller skivbolag. Du bör hitta rätt källa som är engagerade och trogen din favorit ikon. Se till att du får den senaste adress eftersom kändisar resa från olika platser och ibland byter talang chefer. Du kan prova att söka efter dem på Internet Movie Data Base, FanMail.biz eller fläktar kändis.
  • Skicka aldrig en maskinskriven brev. Snarare göra det mer personligt. Handskriven skulle vara det bästa. Välj bara enkel stationär och undvik att använda penna för denna fråga. Du kan lägga till en bild på din om du vill så att de kan känna dig.
  • En fläkt brev som börjar med lite om dig själv kommer att vara en bra idé att låta din idol veta vem du är. Du kan ange ditt namn, din plats, din personlighet etc. som hjälper läsaren föreställa ditt utseende eller göra vision dina fritidsintressen.
  • En fläkt brev har inte någon utsedd format. Du är fri att skriva något om din idol som första gången du bli ett fan, vad du oftast beundrar hos honom / henne, etc. Var ärlig med dina ord. Inget slår en enkel men uppriktigt sätt att uttrycka din beundran. Du kan gratulera honom för senaste föreställningar så att han kan veta att du alltid är uppdaterad med sina projekt.
  • Gör din idol känner de saker han gjorde som verkligen rörd och gjuten dig och hur du vill alltid styras av sitt arbete. Det bästa sättet är att relatera livshändelser i dina senaste åren till hans konstverk. Till exempel, inspirerat hans sammansättning i en fyllig melodi dig när du går igenom hårda prövningar. Tala om för honom hur hans arbete rörde ditt hjärta och motiverade dig.
  • Frågor är alltid välkomna, men vet för ett faktum att han inte kan svara på dina brev, särskilt om han är en stor hit. Förstå att han kan ha bara lite tid att koppla av och läsa massa brev till honom varje dag. Säg till honom att om han har lite tid du kraftigt skulle uppskatta om han kan svara på ditt brev.
  • Inkludera en frankerat kuvert med din adress i ditt brev. Detta kommer att göra det lättare för honom att svara på din beundrarbrev. Du kan också be honom om en autograf.
  • Avsluta brevet med en önskan om kändis framgång för hans karriär. Du kan också överväga berättar för honom att du ser fram emot hans kommande arbete och projekt. Han skulle mycket uppskatta och på något sätt få mer motivation att förbättra sin prestation.
  • Nu för finalen, logga in ditt namn och skicka brevet direkt.
Hur man skriver ett fan brev. Sök upp en betrodd fanklubb som kan ge dig rätt kontaktinformation på din idol.
Hur man skriver ett fan brev. Sök upp en betrodd fanklubb som kan ge dig rätt kontaktinformation på din idol.

Beundrar någon är din natur och uttrycka det genom en skrivelse är en konst. Tryck på hjärtat i din stjärna som han har rört din. Låt honom njuta av uttryck för din beundran som du njuta av hans talang, skönhet, konst, musik etc. Låt honom att känna närmare dig på ett enkelt, uppriktig och ärlig brev.