E2e

Hur man skapar en personlig foto mugg

Ett personligt foto mugg är en underbar gåva inte bara för att man kan se det som en del av din älskades servis eller samlarobjekt. Det är också speciellt eftersom det tar ansträngning att skapa en och det kommer att innehålla bild av personen som betyder mycket för dig. Detta är definitivt bättre än stapelvara gåvor: vaser, fotoalbum och många andra.

Du behöver inte en allvarlig kunskaper i keramik eller glasvaror för att kunna klara detta när du redan har en mugg tillgänglig. När du har en personlig foto mugg som en present till din vän eller släkting kommer den personen att ha en mer meningsfull kaffe eller öl erfarenhet.

Du kan resa många platser för att få råvaror

Hur man skapar en personlig foto mugg. Besluta om design och dimensioner.
Hur man skapar en personlig foto mugg. Besluta om design och dimensioner.

Du kan resa många platser för att få råvaror. Men om du väljer att göra det lokalt, kan du också skapa din egen mugg utan att behöva oroa sig att inte ha en rabatt. Det är bäst att du tränar skapar en mugg ur grunden först om det är första gången så att du inte kommer att behöva göra din gåva som själva försökskanin för din banbrytande insatser.

Här är stegen för att skapa ett personligt foto mugg:

  1. Besluta om design och dimensioner. Du måste först göra några mätningar och hitta en lämplig design för ditt foto mugg. En bra foto är en som är väl synlig på din mugg val. Och på samma gång, måste den vara personlig och detaljerad med god upplösning. Se till att du kommer att kunna se detaljer genom att anpassa måtten på den valda bilden med den mugg.
  2. Kontrollera ytan på din keramikmugg. Försök inte skapa ett foto mugg om din valda mugg har en mycket grov yta. Se till att råna du har i din hand är mjuk och kan hålla ditt foto bild.
  3. Köp en överföring papper. Detta är enda sättet där du kommer att överföra bilden i datorn till mugg.
  4. Testa tryckning av färgen papper på överföring papper. Om du redan är nöjd med den utskrivna bilden, skapa en dekal med hjälp av anvisningarna överföring papper.
  5. Re-mäta dimensioner dekalen mot dimensioner mugg. Placera designen detta och tillfälligt markera gränser med en penna eller krita.
  6. Få en behållare med vatten och placera dekalen. När dekalen mjukas nog lossna designen.
  7. Stick dekalen är tryckta eller skalade sida och mugg tillsammans.
  8. Placera mugg i ugnen för att ytterligare stelna kombinationen.
  9. Låt foto mugg svalna och slå in den.
Du kan resa många platser för att få råvaror. Kontrollera ytan på din keramikmugg.
Du kan resa många platser för att få råvaror. Kontrollera ytan på din keramikmugg.

Du kanske kan göra några ytterligare experiment med andra färger och mönster senare. Liksom många färdigheter, kan göra ett foto mugg enkelt lärt sig och det är mycket angenämt att göra det. Det kommer säkert att förbättras med tiden om du lyckas lägga på bättre färgskrivare och testa olika märken av överföring papper för att se vilka som passar dina behov bäst.