E2e

Hur man ska samordna nattklubb två steg flyttar

En nattklubb två steg utformades på 1960-talet och är fortfarande en populär form av disco dans för par. Om du vill charm din väninna när en ballad spelas på disco golvet och sedan lära sig Nattklubb Two Step är en fördel.

Hur man ska samordna nattklubb två steg flyttar. Lär dig skillnaden mellan nattklubb två steg och andra tekniker dans.
Hur man ska samordna nattklubb två steg flyttar. Lär dig skillnaden mellan nattklubb två steg och andra tekniker dans.

Här är stegen för att samordna Nattklubb två steg Moves:

  • Lär dig skillnaden mellan nattklubb två steg och andra tekniker dans. Även experter dansare kan blanda ihop i två steg med sina egna dans rutiner och komma iväg med en helt annan manöver. Denna dans har utvecklats från bolero och samba och dela flera drag med dem.
  • Skaffa nödvändig musiken. Nattklubb Two Step ofta dansas till mitten tempo ballader i 4/4 takt. "Lady in Red" och "Heaven" av Bryan Adams är två sådana låtar som passar in i denna takt. Ett kassettband eller CD av dans låtar kommer att hjälpa dig att öva rör sig i timmar. Använd en bärbar spelare högt nog så att du kan öva över dansgolvet, ta batterier i fråga ett eluttag inte är tillgänglig. Du kan även spela denna musik om och om igen i bilen radion eller musikspelaren så att du kan lära dig takten utantill.
  • Den grundläggande steget är snabb-snabb-långsam. Öva denna grundläggande steg tills det blir en andra natur. En vecka hålla enbart den grundläggande steg blir tillräckligt för dig att behärska fotarbete och gör att du kan fokusera på andra delar av dansen som kroppshållning, kombinationer och charmiga din danspartner.
  • Undvik att starta med en sida steg. Steg bakåt med vänster fot på den ursprungliga beat, tillbaka till din startposition på den andra sedan steg till vänster. Upprepa steg men den här gången med din motsatta fötter. Din partner matchar din rörelse genom att stega fram med sin högra fot, tillbaka till startpositionen och sedan kliva på hennes högra.
  • Undvik tummen innehar. Holding din partner genom hennes tummar kan vara en smärtsam upplevelse. Låt henne utsträckta hand vilar mjukt på ditt.
  • Lär dig sida över sidan. Börja med att kliva åt sidan med vänster fot och sedan korsa höger fot framför den, följt av ett andra steg åt sidan med vänster. Partnern matchar dansen genom att börja med höger fot, med båda dansarna passerar framför.
  • Överväg att använda en instruktionsvideo. Se hur dansen faktiskt utförs till musik kan vara till stor hjälp för att förbättra din egen rörelse. Det bästa sättet att lära sig två steg är genom inskrivning i en danslektion specifikt för Night Club Two Step. Du kan behärska liknande danser och att veta hur man håller kroppen och kunna improvisera några sekvenser samtidigt på dansgolvet, men återstår trogen den ursprungliga stilen. Om du kan behärska ett andra dans sedan växla tillbaka till viljan till Two Step, då vet du att du är redo att dansa det framför en publik.

Det nattklubb Two Step är också perfekt för bröllop och andra fester, är lätt nog att utföra och lära ut till en nybörjare partner. En brudgummen och hans brud gör klokt i att dansa på detta sätt som första dans.