E2e

Hur man hittar diaprojektor fästen

Going digitala hjälpmedel säga adjö till film fotografi

Going digitala medel säga adjö till film fotografi. Men det finns fortfarande många fotografer som är entusiastiska att ta bilder med film. Kanske är nostalgisk skönhet verkligt när det gäller diaprojektor. Även vissa företag och skolor har fortfarande diaprojektorer. Dessa är dock inte används ofta för att utföra eller ut konst. Dessa används sättet diaprojektorer användes under sin regeringstid. Om du har denna vackra enhet, är det bättre att ta den i bruk än låta det dö av ålderdom. Hitta en diaprojektor fäste och när du har det, kommer du att känna som att resa i tiden.

Det finns ett problem, men

Hur man hittar diaprojektor fästen. Ta del av bilden projektorns modell.
Hur man hittar diaprojektor fästen. Ta del av bilden projektorns modell.

Det finns ett problem, dock. Det är inte lätt att hitta den bästa matchade fästet för eventuella diaprojektorer. Allt färre tillverkare gör diaprojektorer och fästen. Men det betyder inte att det är omöjligt att hitta en.

Gör följande innan hitta den perfekta diaprojektor fäste. Veta dessa hjälper dig att få den perfekta montering:

  • Ta del av bilden projektorns modell. Diaprojektor fästen är gjorda speciellt för specifika modeller. Leta efter din reglaget modell. Det är oftast tryckt på enheten. Kontrollera sidor, botten eller någon del dold från ögat.
  • Mät diaprojektor. Om du inte kan hitta en modell av enheten och bara få sin storlek och vikt. Mät basen och dess längd. Sätt den på en skala också att veta hur tungt det är. Vissa diaprojektorer kan endast monteras på specialmaterial särskilt om de är tyngre än de gemensamma projektorer.
  • Bestäm hur du vill att diaprojektor monteras. De flesta människor föredrar takfäste. Andra mount typer finns tillgängliga. Det beror på vad du föredrar och bilden projektorns egenskaper. Till exempel kan tunga diaprojektorer inte idealiskt för takfäste. Ta del av taket kapacitet också. Det borde kunna hantera projektorn och fästet.

Tillräckligt med information till hands, här är några sätt på hur man hittar diaprojektor fästen:

  • Sök med hjälp av diaprojektor modell. Gå till din favorit online Variety Store som Amazon . De har sin egen sökmotor. Skriv in projektorns modell och vänta på sökresultat. Annars använder stora sökmotorerna när du söker. Du hittar mer tur där. Men du måste vara mer tålmodig titta på hundra eller tusentals sökresultat.
  • Second hand butiker eller försäljning garage. Dessa platser har varierat skatter och du kan bara hitta det du behöver, en diaprojektor fäste. Att göra detta kan vara lite tröttsamt, men. Men om du gillar de enkla resor, sedan gå vidare och skämma bort dig själv.
  • Diaprojektor tillverkare. Om du inte har tur i olika butiker och sedan gå direkt till diaprojektor tillverkare. Förhoppningsvis är de fortfarande i drift. Checka in deras syster och konkurrerande företag också. Ibland är defunct företag som förvärvats av sina konkurrenter eller systerföretag.
  • eBay och andra auktionssajter. Du kan hitta nästan allt på eBay. Prova dig lycka där och kanske du kan hitta din behövs mount.

Överväga att göra din egen diaprojektor fäste om du inte kan hitta den perfekta matchningen på marknaden. Detta innebär mer arbete från dig, men det kan också betyda att få vad din projektor behöver.