E2e

Hur man gör trumma kuddar

Trummisar behöver en hel del övning för att förbättra sina färdigheter och lära sig nya tricks och rutiner. Eftersom trummisar inte alltid träna i sina egna band studior, kan de behöva öva hemma, vilket behöver ett sätt att minska ljudet. Detta minskar risken att få klagomål från grannar och andra familjemedlemmar när du börjar spela på småtimmarna på morgonen. Drum kuddar är bra för att minimera trumljud, och de är enkelt med lättillgängliga material. Om du vill veta hur man gör trumma kuddar, här är de saker du behöver göra.

 • Ta trumman mätningen. Använd en kompass eller gradskiva för att bestämma omkretsen av din Drum Pad. Du kan göra de som är lika stor som din trumset, så länge cirkeln du inte går över den grå linjen runt trumman. Du kan också göra en mindre trumma pad, så länge det passar den del som du normalt slår.
  Hur man gör trumma kuddar. Ta trumman mätningen.
  Hur man gör trumma kuddar. Ta trumman mätningen.

  Om du inte har någon kompass eller gradskiva redo, leta efter en platta av samma eller nära storleken på dina trummor.

 • Skär skummet. Få tät skum och markera det baserat på de mått du tog tidigare. Placera den på en hård yta som en kartong eller en bit trä, speciellt om du skär på toppen av en tabell. Detta tar bort möjligheten att du kommer att sluta förstöra en ganska bra bord efter spårning och kapning dina trumma kuddar. Du kan också klippa skummet utanför på ett cementgolv om vädret är bra. Skärning av skummet medan ovanpå en hård yta är lättare än vid skärning det som dess hålls upprätt. Bär läderhandskar före kapning. Använd en mattkniv och göra snittet långsamt. Håll skummet ner när du skär den så att kanterna är mer definierade.

  Om du inte har skum som är lätt tillgänglig, kan du använda gardiner eller mattor, så länge de är mjuka och tjocka. Den enda fråga som du har med att använda andra material är att det kan stänga av ljudet helt, eller orsaka tillräckligt vibrationer som kommer att orsaka trumman bredvid avge ljud.

 • Stick skummet trummans pad. När du har alla skum redo, få ett band och fäst vardera till trummans kuddar. Efteråt testa ljudet av trummor när de träffas mot dynorna.
 • Limma kuddar till trumman. När du är klar med justeringarna, använda lim för att hålla dynan på trummans yta. Sätt lim runt kudden och håll den intryckt i några sekunder så att du är säker på att skummet fastnar väl åt sidorna.

Du kan också lägga filt med lim på den andra sidan. Klipp ut kände av samma storlek som den hos skummet och sätta filten ovanpå, att trycka på kanterna och skära bort överflödigt filt.

När du har kuddar, njut av praxis

När du har kuddar, njuta av praxis! Du kan nu ägna erforderlig tid som krävs för att memorera din rutin eller för att lära skicklighet till vänner och familj. Dessutom har du möjlighet att limma dynan till trumset eller limma fast den inne i en metall kant så att du kan bära den om du behöver gå till andra platser för spelningar.