E2e

Hur man gör steg-touch - center fotarbete för magdans

Magdans är en typ av dans som har sitt ursprung i Mellanöstern

Magdans är en typ av dans som har sitt ursprung i Mellanöstern. Den magdans fick sitt namn eftersom höfterna är det främst används när man dansar. Men detta betyder inte att de övriga kroppsdelar inte används. Några av de grundläggande drag som är de mest använda i magdans är shimmy, hip hits och vågorna. När du har bemästrat dessa tre drag, kan du gå vidare till mer komplexa rutiner i magdans. En av de åtgärder som du kan lära dig är steget-touch center fotarbete. Det finns särskilda åtgärder så att du kan göra detta.
Här är de steg som du kan följa om du vill lära dig hur man gör steg-touch center fotarbete i magdans:

  • Magdans varma ups. Gör några magdans varma ups först innan du börjar att försöka göra någon annan rutin. Det är viktigt att du värmer upp din kropp först så att du kan utföra de andra stegen lätt utan att få kramp eller anstränga kroppen. Sträck dina händer och fötter och vicka magen från sida till sida.
  • Använd rätt position. Det är viktigt att börja med rätt läge så att effektivt genomföra steg-touch center fotarbete. Börja med knäna lätt böjda. Se till att din rygg är rak. Höj händerna till sidorna med armbågarna böjda. Sway med händerna i en flytande rörelse som du gör stegen.
  • Steg-touch-center fotarbete. Steg med höger fot framåt. Använd din högra fot att bära hela tyngden av din kropp. När din kropp är balanserad på rätt fot, använd din vänstra fot och röra tårna på vänster sida. Steg med vänster fot framåt efter att kliva åt sidan. Din vikt ska nu flyttas till vänster sida. Nu använda rätt tå och steg till den högra sidan. Detta är hur det steg-touch-center fotarbete går i magdans. Du kommer bara att behöva växla när kliva med höger och vänster sida.
  • Öva. Steget-touch-center fotarbete för magdans är ganska lätt att följa. Allt du behöver göra är att träna regelbundet så att du kan behärska det och gå vidare till andra rutiner för magdans. Börja med att bemästra hur fotarbete går eftersom det är den största höjdpunkten på steget. Efteråt kan du prova att dansa tillsammans med dina händer för att till fullo genomföra steget.

Hur man gör steg-touch - center fotarbete för magdans. Använd rätt position.
Hur man gör steg-touch - center fotarbete för magdans. Använd rätt position.

Dessa är enkla steg som du måste följa om du vill lära dig hur man gör steg-touch-center fotarbete i magdans. Registrera dig för vissa klasser magdans, så att du kan behärska hantverket. Magdans är en bra form av motion och det kan hjälpa skulptera din mage. Du kan titta på fler övningar magdans, borrar och steg genom att besöka webbplatsen tribles.tribe.net där du hittar ämnen om kostymer, tekniker och allt du behöver veta om magdans.