E2e

Hur man gör rullande väskor

Föreställ dig ditt resande liv utan rullande väskor

Föreställ dig ditt resande liv utan rullande väskor. Kan du bära någonsin massor och massor av olika saker utan krångel? Visst, du kan aldrig göra det, utan att förlora alla dina kalorier. Bra, kommer även ett sparsamt liv inte stoppa dig från att njuta av fördelarna med att använda rullande väskor som ditt bagage, eftersom du kan säkert skapa din egen version av rullande väskor.

Wenger väskor

Hur man gör rullande väskor. Den bästa väskan för detta projekt är något tålig nog att bära massor av tyger.
Hur man gör rullande väskor. Den bästa väskan för detta projekt är något tålig nog att bära massor av tyger.

Wenger väskor, vagn, rullande fall, och rullande resväskor har något gemensamt, de har hjul. Även de enklaste kvinnors datorväskor kan kallas en rullande väska om dessa har hjul. Så nu får du säkert tanken på hur du kan förvandla din vanliga ryggsäck, handväska, eller shopping väska i en trevlig och skön rullande väska. Om du har mer tid, kan du även skapa nya wenger väskor, vagn, kvinnor datorväskor, rullande fall, och rullande resväskor.

Här är den kompletta processen för en DIY rullande väska:

  1. Gör en påse! Den bästa väskan för detta projekt är något tålig nog att bära massor av tyger. Plocka aldrig en textil som är alltför mjuk för en påse. Liknande textilier dem som används för bagage är det mest idealiska att använda när du gör väskan för den rullande väskan. Du kan söka efter en särskild instruktion om hur man gör en DIY väska.
  2. Gör ett stativ och hantera montering. Mät höjden av påsen-som kommer att vara längden på de två polerna som kommer att stödja påsen. Du kan köpa en metall stolpe från din närmaste järnaffär eller butiker textil. Du kan använda trä för detta om du vill ha en mer klassisk överklagande men metallen blir mer hållbara. Dessutom kanske du vill skapa en pull-up handmontering ansluten till montering av foten. Detta kan vara en mycket mödosam uppgift, särskilt om du inte har de verktyg som behövs för att göra detta på rätt sätt. Ett enkelt misstag på mätningen kan förstöra stand-handmontering delen. Så, för en DIY rullande väska, det är bättre att sätta sig på ett icke-pull-up handmontering. Du kan svepa handen montering med gummi så att det blir bekvämt för händerna när du bär den.
  3. Förbered basen och hjulen. En platt metall med samma storlek på påsens botten kommer att vara tillräckligt för att fungera som en bas. Det kommer att vara perfekt också att du gör ett bra stöd för väskans botten med en hård kartong. Sätt hårddisken kartongen inuti påsen och anslut den till basen med hjälp av några screws.Aside från metall, kan du också använda trä som en stilrena utseende alternativ. Rolling påsar kan antingen ha två hjul eller fyra hjul. Det är upp till dig, men det säkraste är att ha två hjul bara. Du kan använda de gamla hjulen på en trasig barnvagn eller något liknande dessa. Om du kommer att använda en tvåhjulig rullande väska, kommer du fortfarande behöver ett stativ för fronten. Du kan använda överskottet metallen från polerna för detta. Se bara till att de två står är av samma längd. Anslut bara metall stolpe till basen genom svetsning. Om du väljer att ha det trä-made så måste du gravera tillräckligt hål så att de två polerna kan knytas till den. Du kan använda speciella trälim för bättre hållbarhet.

Innan du använder din DIY rullande väskor, bör du prova att använda den i ditt hus först. På så sätt kommer du upptäcka några misstag på sina konstruktioner eller du kan förbättra påsen innan du stolt använda det för din nästa internationella resor.