E2e

Hur man gör lerkrukor för utomhusbruk

De flesta människor tror att veta hur man arbetar en keramik hjul eller ugn är nödvändigt att göra keramik. Faktum är att du kan göra lerkrukor utan att behöva använda den. Det är enkelt och du verkligen inte behöver vara en expert med lera som arbetar för att skapa en pott som du kan använda för dina växter utanför huset. Det är en metod som du kan göra för att utföra uppgiften och bara kräver att du använder det som redan har nämnts, din hand. Här är en guide du kommer att följa. Denna guide är anpassad för nybörjare som lär dig grunderna i keramik.

Hur man gör lerkrukor för utomhusbruk. Förbered vad du behöver.
Hur man gör lerkrukor för utomhusbruk. Förbered vad du behöver.
  • Förbered vad du behöver. För denna keramik projekt behöver du en rulle eller kula av polymer lera, ett par tandpetare, en svamp, en skål med vatten, glasyr eller akrylfärg och en pensel. När du har alla dessa, starta keramik 101.
  • Förbered leran. Du har förmodligen ett badkar eller ark av polymer lera. Vad du vill göra är att ta vad du behöver för att bilda en boll. Storleken på bollen är beroende på storleken på potten du vill göra. För tydlighetens instruktion ta tillräckligt för att bilda en boll som du kan förstå med en hand. Ta leran och knåda den ordentligt. Detta kommer att frigöra eventuella luftfickor inuti leran. Rulla den ännu mer och forma den till en boll. Använd dina händer och en platt yta för denna del.
  • Skapa kaviteten. När leran har balled upp tummen och tryck ner i mitten av bollen. Detta kommer att skapa en krater i leran. Fortsätt att trycka tills du får djupt in i leran. Vid en viss punkt, med tummen trycka längs sidorna av kratern för att göra den större. Se till att trycka jämnt på alla sidor så att kratern kommer att expandera jämnt inuti leran också. Håll på det och vid en viss punkt, kan du använda några av dina andra fingrar att rensa centrum. Tjockleken på din lera väggar bör vara ungefär en fjärdedel av en tum. Därför, när du når den tjocklek, kan du stoppa expansionen på sidorna och koncentrera sig på djupet i kratern.
  • Skapa fälgen. Ta en liten bit av lera från överblivna leran och börja rulla den till en lång sträng-liknande mögel. Använd den till linje kanterna på råolja potten. Se till att forma kanterna på potten och den långsträckta mögel tillsammans. Du kan göra detta genom att lägga lite vatten till sömmarna.
  • Designa potten. När du är nöjd med din lera skapande, gå vidare till designa din potten. Skaffa en tandpetare och använda den som en penna för att etsa vissa mönster på sidan av potten.

När du är klar utformning

När du är klar utformning, låta leran torka naturligt och härda. När hårt, kan du glasyr nu eller måla den. Om du gick med den tidigare, då du kommer naturligtvis måste avskeda eller baka potten helt. Om du gick med den senare är bakning inte nödvändigt.