E2e

Hur man gör en vind klämta från skedar

Att göra en vind klämta

Att göra en vind klämta, behöver du inte gå längs den traditionella vind klämta idéer. Eftersom en vind klämta handlar om ljud, kan du använda nästan vad som helst som skapar en musikalisk slammer gamla skedar, till exempel. När du gör en vind klämta ur skedar, inte bara är du maximera dina hantverk potentialer, du också vänder gamla skedar till något funktionellt. Här är hur du kan göra en sked vind klämta.

Hur man gör en vind klämta från skedar. Samla dina material och verktyg.
Hur man gör en vind klämta från skedar. Samla dina material och verktyg.
  1. Samla dina material och verktyg. För att göra en sked vind klämta, måste du ha fyra skedar, två gafflar (eller en kratta huvud, eller något som du kan hänga skedar), borra, fiske linje, och tänger näsa. Du vill många ha extra skedar och gafflar till hands om någonsin de andra avbrott i processen.
  2. Arbetet på redskap. Göra ett hål på handtaget av varje sked. Se till att det finns en 1/8-tums avstånd från kanten på handtaget. Gör samma sak med ringklockan gaffel, den som du kommer att hänga med skedar för att göra ett ljud. Med hjälp av en metall-fil, jämna ut skarpa kanter hålen. Därefter arbetar på den andra gaffeln, som du använder för att hänga skedar och ringklockan gaffel. Skapa ett hål på gaffeln s plana ytan under handtaget. Det är där du kommer att hänga ringklockan gaffel. Sedan, med hjälp av tång, böj de två inre pinnarna 90 ° mot fram och bak, samt de två yttre pinnar 90 ° mot varje sida. Försiktigt curl pinnarna "ändarna för att göra en slinga och gaffeln handtagets slut för att skapa en krok som du kommer att hänga vinden klämta.
  3. Montera vindspel. Använd en tung lina att hänga ringklockan gaffeln på den mellersta hålet i den andra gaffeln. Se till att ringklockan gaffeln hängs ungefär 6 inches från gaffeln. Sedan knyter en längd av metrev till hålen på varje sked och ansluta dem till pinnen slingor. Se till att metrev tätt bundna, annars kan det chimes falla av om en stark vind träffar vindspel.
  4. Hitta en plats för vinden klämta. Vilken annan plats i huset är en sked vind klämta passande än köket? Bortsett från dess ljud, synen av en hängande vind klämta i köket gör matlagning och äta ännu mer njutbart. Men fortfarande kan du hänga sked vindspel på andra platser som din trädgård eller uteplats.

Eftersom det är lätt att göra och billig

Eftersom det är lätt att göra och billig, en sked vind klämta kan vara en perfekt present till vänner och familj. Men i detta fall måste du ha gott om skedar. För att möta kraven från en större sked vind klämta projekt, försök att hitta fynd prissatta skedar på loppmarknader och lågprisbutiker. För några dollar kan du köpa redan buntar av skedar och gafflar. För att göra din vind klämta ännu mer tilltalande, lägga utsmyckningar och pärlor till strängarna. Du kan också använda teskedar i stället för stora skedar att göra subtila men lika musikaliskt ljud.