E2e

Hur man gör en smycken rack

Att ha ett smyckeskrin är något som du bör överväga om du har en mängd tillbehör och smycken. Men dina halsband och armband tenderar att bli konfys och knyts ihop. Detta är en sådan jobbigt, särskilt om du har bråttom. Vad du behöver är ett smycke rack för smycken som du ofta bära. På så sätt kommer du inte svårt att leta efter smycken som du vill ha.

Att köpa ett smycke rack kan kosta dig. Vad du kan göra är att göra din egen genom att köpa det material som du behöver för projektet. Detta kommer inte bara att bli billigare, har du också möjlighet att anpassa dina smycken rack.

Här är de steg på hur du kan göra egna smycken rack:

  1. Samla allt material. Först, samla allt material som du kommer att använda för detta projekt. De saker som du behöver är en pinne styrelse, flera pinnar, lim, tejp och krokar. Du kan också förbereda vissa beslag eller prydnadsföremål som du vill dekorera dina smycken rack med. Om du inte har en pinne styrelse händig, kan du få en från din lokala järnaffär.
  2. Montering tappen kortet. Tappen Styrelsen kommer att fungera som bas för smycken rack. Montera tappen kortet där du vill att din smycken rack för att vara. Använd lim för att fästa tappen styrelse på väggen. Säkra kanterna av PEG styrelsen med silvertejp, så att du kan arbeta med tappen kortet även om limmet fortfarande är vått.
  3. Montera krokarna och pinnar. Bifoga krokar och pinnar på tappen kortet. Antalet krokar och pinnar som du kommer att använda beror på hur mycket smycken du har. Du kan ha en separat krok för varje tillbehör så att du smycken rack kommer att anordnas. Sätt ett avstånd mellan krokarna så att de långa halsband inte trassla med varandra.
  4. Dekorera smycken rack. När du är klar att fästa krokarna och pinnar, är nästa sak att göra för att dekorera smycken rack. Använd några band eller klistermärken att göra detta. Dekorera smycken rack är helt upp till dig. Du kan välja att hålla foton på de delar av tappen styrelsen där inga krokar.
  5. Använda smycken rack. Efter dekorera, låt limmet helt torr. Avlägsna silvertejp på sidorna av tappen kortet. Segregera dina smycken och hänga den på tappen kortet. Nu har du ett rack där du enkelt kan se alla dina smycken!
Hur man gör en smycken rack. Montering tappen kortet.
Hur man gör en smycken rack. Montering tappen kortet.

Dessa är de enkla stegen för hur du kan göra egna smycken rack utan att spendera en massa pengar. Du kan också göra detta med andra tillbehör som du har, till exempel ett rack för dina hattar eller för dina bälten. Låt fantasin flöda och du kommer säkert komma med andra idéer som hjälper dig att organisera alla grejer på rummet.