E2e

Hur man gör en film väska kväll gåva

Underhållningsindustrin är en ständigt växande en

Underhållningsindustrin är en ständigt växande en, med populariteten av DVD-releaser. En bra men enkel idé för julklapparna är att göra en film väska kväll gåva, som förmodligen kommer att uppskattas av filmälskare. Det kan också vara en utmärkt gåva om du övernattning över på en väns plats.

Vad du behöver:

 • Stor skål, korg eller film tema låda
 • Microwavable popcorn
 • Godis och godis
 • Movie kort eller presentkort
 • DVD
 • Läsk
 • Cellofan papper eller omslagspapper
 • Gåvan märker
 • Cellofan påse
 • Band
 • Mjukpapper

Steg 1: Välj behållaren

Börja med att placera en del silkespapper i botten av skålen

Hur man gör en film väska kväll gåva. Underhållningsindustrin är en ständigt växande en.
Hur man gör en film väska kväll gåva. Underhållningsindustrin är en ständigt växande en.

Börja med att placera en del silkespapper i botten av skålen, korg eller låda som du ska använda. Detta kommer att göra paketet mer presentabel, och även fungera som en bas för de objekt som du ska placera in för att ge presentpåse. Du kan vara så kreativa som du vill: du kan antingen använda en enkel skål, eller du kan även anpassa den genom att ha mottagarens namn målade eller tryckta, eller med skålen gjord av lera keramik. En korg eller låda kan innehålla en favoritfilm karaktär som lätt kan hittas i butiker.

Steg 2: Starta infoga objekt

Sätt i popcorn påsar på ryggen

Sätt i popcorn påsar på ryggen, och placera paketen i microwavable popcorn inuti dem eller framför dem. Det är bäst att placera dessa på baksidan eftersom de är förmodligen de största posterna som du ska infoga i presentpåse. De kommer att fungera som en bakgrund för de andra mindre föremål på bordet framför.

Börja med att placera en del silkespapper i botten av skålen. Sätt i popcorn påsar på ryggen.
Börja med att placera en del silkespapper i botten av skålen. Sätt i popcorn påsar på ryggen.

Steg 3: Pop i andra godsaker

Sätt i de andra godsaker

Sätt i de andra godsaker, såsom läsk, godis, godis, chips, chokladkakor och snacks. Se till att välja godsaker som du vet att mottagaren kommer att uppskatta. Det är bäst att välja mellanmål som vanligtvis förknippas med att förbrukas när du tittar på film.

Steg 4: Ta med DVD eller presentkort

Placera presentkort eller film biljett framför godsaker

Placera presentkort eller film biljett framför godsaker. Du kan välja en som din vän eller släkting kommer att föredra: antingen biljetter till en biograf eller en videouthyrning butik, eller ens båda. Du kan också överväga att köpa en DVD. Se bara till att det är en ny version, eller det är en film som de inte har sett ännu.

Steg 5: Slå upp

Placera dessa objekt i en klar eller färgad cellofan påse stor nog att rymma allt. Säkra upp med tejp. Du kan också anbringa ett band för dekorativa ändamål. Du kan också bifoga en gåva tagg till bandet, där du kan skriva ditt meddelande.

Denna gåva är en relativt enkel idé

Denna gåva är en relativt enkel idé, som inte bör ta mycket av din tid för att skapa. Föremålen är relativt billiga. En handgjord gåva är bättre uppskattat än lagra-köpt dem, eftersom det innebär tid och engagemang. Dessutom kommer filmälskare älska få denna typ av gåva eftersom det ger ett bra tillfälle att stanna över och titta på några filmer på DVD.