E2e

Hur man gör billiga smycken lådor

Det bästa sättet att förvara dina värdefulla juveler är genom att hålla dem i smycken lådor. Men tyvärr, de flesta smycken lådor är mycket dyra. Ändå kan du fortfarande göra din egen smyckeskrin, och detta är absolut billigare men inte nödvändigtvis mindre chic än de du ser i butikerna. Allt du behöver är en hel del fantasi och inspiration.

  1. Samla saker som du behöver för projektet. Du behöver en stor skivor av trä, helst 15 av 18 inches styrelse och en tunn kartong på ca 4 med 4 inches. Du behöver också en trä såg, 8 små spikar trä, sandpapper för att utjämning av kanterna, två gångjärn, skruvar och skruvmejsel, trä lim, superlim och trä lack. Förbered ornament som du kommer att använda för de yttre ansikten. Du kan använda pärlor, snäckskal och gamla smycken.
  2. Rita ansikten lådan. Du kommer nu att gå in på detaljer. Först, rita en 4 x 6 tum rektangel från ett av hörnen hos blocket. Sedan beskriva de andra sidorna av lådan. Du måste vara förenliga med de mått som du kommer att använda. Använd en linjal för att göra exakta skalor. Kontrollera om det ritade figurer är exakta rektanglar genom att dra diagonaler inuti dem. Mät varje och åtgärda om det finns några fel i beskriver.
  3. Såg ner beskrivs ansikten. Nu vidare till sågning av ansikten. Du behöver inte exakt såg kanter linjen. Lämna lite bidrag att ge dig utrymme för sandpapering ni kommer att göra senare. När du såg, måste du gå brista av explosion. Stressa inte jobbet eftersom du kan förlora koll på dispositionen du gjort.
  4. Stick ihop dem med hjälp av lim. Anslut varje ansikte i enlighet med dess lämplig plats bit för bit. Innan du fortsätter till nästa ansikte, låt den del som sitter ihop torra i ungefär en minut.
  5. Nail dem till platser. Ge yttersta försiktighet i slag. Eftersom endast självhäftande stift dem på plats, är precision vid hamring mycket viktigt. Du kan behöva en assistent för att göra ditt jobb lättare på denna punkt. Låt rutan helt torr.
  6. Såg rutan till hälften. Du måste göra två identiska halvor av din box. Gör detta genom sågning på sidorna. Du kommer att ansluta dessa två halvor med hjälp av gångjärnen. Sandpapper alla ojämna kanter av lådan.
  7. Med hjälp av tunn kartong, gör fack på ena sidan av lådan. Mät utrymmet inuti ett av paren du har gjort och bygga facken efter dina behov.
  8. Anslut de två stycken genom sidorna. Använd gångjärnen. Innan du skruvar dem på plats, sätta lim för att göra anslutningen starkare. Kontrollera om lådan kan nu öppnas och stängas funktionellt.
  9. Applicera lack på ytan av lådan. Efter det att limmet hade torkat upp, kommer du nu lack rutan. Låt det stå torka i 4 timmar.
Hur man gör billiga smycken lådor. Samla saker som du behöver för projektet.
Hur man gör billiga smycken lådor. Samla saker som du behöver för projektet.

Lådan är nu klar och du kan utforma den efter din egen stil. Linje insidan med kudde eller sammet trasa och ditt smyckeskrin är nu en juvel i sig.