E2e

Hur man förbereder för ett litet barn porträtt session

Tålamod

Tålamod är massor av det den enda stora sak som du behöver när du utför ett litet barn porträtt session. De flesta barn är Sweethearts men deras nyfikenhet om vad som händer omkring dem och de konstiga ansikten gör googly ögon är bundna till spook dem på en punkt. Fördelen är att professionella porträttfotografer vet hur man handskas med denna typ av omvälvning. För dem är det allt i en dags arbete.

Hur man förbereder för ett litet barn porträtt session. Be om ett hem session.
Hur man förbereder för ett litet barn porträtt session. Be om ett hem session.

Om du är ny en mamma som vill ha ditt barn förevigad i ett porträtt eller foto, kan du ta din cue från experter genom att följa dessa tips på att förbereda för ett porträtt session med ditt barn.

  1. Be om ett hem session. Många studior har ett paket som låter dig njuta av en studio som inrättats i bekvämligheten av ditt eget hem, din trädgård eller din bakgård. Det är bra för ditt barn. Han kommer att vara i välbekanta omgivningar så han kommer att uppleva mindre desorientering och kommer därför att relativt avslappnad under sessionen.
  2. Ange en tid och datum som är bekvämt för dig och den bästa för ditt barn. Den här är ditt samtal. En dag under arbetsveckan kanske när resten av din familj är på arbetet eller i skolan? En helg när alla kan hjälpa dig att förbereda ditt barn?
  3. Be fotografen att anlända 1 timme innan sessionen startar. Detta kommer att ge henne tid att sätta upp en portabel studio, state-of-the-art utrustning och förbereda rekvisita för sessionen.
  4. Låt ditt barn sova tills fotografen kommer. Timing är viktigt och så är ditt barns förfogande så låt honom sova tills fotografen kommer. Då bör du knuffa försiktigt honom vaken och mata honom innan sessionen. Efteråt kan du bada och klä upp honom för sessionen.
  5. Förbered mer än en outfit med matchande skor och strumpor. Den sötare, desto bättre. Denna session bör handla om olika så sätta på en bebis modevisning. På den praktiska sidan, om ditt barn gör sina kläder smutsiga, kan du glida lätt honom till en annan frisk och ren outfit. Du kan dike skor och strumpor och lät honom gå barfota också. Småbarn har väldigt fina, rosa fötter som ser så söt i bilder.
  6. Be morföräldrar. Ta denna session som en händelse som kommer att skapa familjens minnen. Bjud mormor och morfar så att de kan få sin porträtt tagna med deras barnbarn. Du kan lika gärna få hela din familj dolled upp och har en familj pose-up med ditt barn. Bara en eller två porträtt ska göra det sedan lämna resten av ramarna för ditt barn.
  7. Klar leksaker och filtar. Ditt barn kommer att njuta av att spela med sina leksaker medan filtar kan läggas till som rekvisita. Välj gulliga, fluffiga leksaker djur och pastellfärger filtar.
  8. Välj ut barnvisor och sånger att spela för sessionen. Barney and Friends, Sesame Street, Dora, eller någon av hans favorit-CD för att gå med sessionen.
  9. Fylla på snacks och drycker. Dessa bör inte bara vara för ditt barn, men för fotografen och inbjudna gäster. Smörgåsar, chips, glass, drycker juice och vatten på flaska ska vara lätt för dig att förbereda för sessionen.

Så snart allt är på plats, hänga lös och njuta av denna stund till fästet!