E2e

Hur man dansar med en tjej på en fest

Vad ska du göra när du ser en vacker flicka på dansgolvet

Vad ska du göra när du ser en vacker flicka på dansgolvet? Kommer du gå direkt i hennes riktning och dansa framför henne, helt omedvetna om hon godkänner det eller inte? Eller är du den typen som kommer tyst retirera till hörnet, förvirrad om att fråga henne? Killar, varnas. Så mycket som tjejer vill dansa med en kille, vill de killen att vara extra uppmärksam på hur man skall närma dem. De vill inte tvingas, men de vill inte vänta för länge heller. Det är typ av svårt, eftersom flickor är naturligt svårt att läsa, men här är en allmän riktlinje om hur man gör en tjej dansa med dig på en fest.

Hur man dansar med en tjej på en fest. Kontrollera om hon är med en man.
Hur man dansar med en tjej på en fest. Kontrollera om hon är med en man.
  • Kontrollera om hon är med en man. Ett av de enklaste sätten att plocka en kamp i ett parti är att få någon annans tjej. Nej, du vill inte det. Så när du kollat en tjej på dansgolvet, se till att hon inte med en pojkvän. Se människorna omkring henne. Gör något av killarna i närheten henne verka som en pojkvän? Om ja, leta efter någon annan att dansa med. Om inte, gå vidare. Du har hittat en potentiell danspartner.
  • Gör en ögonkontakt. Om pojkvännen signalen inte är full kan du skapa nu ditt intresse flickan. Börja med att göra en ögonkontakt. Kom dock ihåg att det är sannolikt mörkt på dansgolvet, så flickan kan inte se dig titta på henne. Det är okej, blick på henne ändå. Men om det av någon anledning, märker hon dig, blinka din bästa leende. Om hon tittar bort och därefter ignorerar dina blickar, är det säkert att säga att hon inte är intresserad av dig. Men om hon ler tillbaka, det är ett gott tecken. Du kan tänka att närma henne nu.
  • Dansa din väg till flickan. Nonchalant spår till dansen beat. Du kan bob huvudet, flytta din torso och knäppa fingrarna. Gör vad som känns rätt. Så snart du anländer till sin plats, le mot henne. Fortsätt dansa, men kom ihåg att ge henne utrymme att röra. Vad du vill undvika är att ge henne intrycket du tvingar henne att dansa med dig.
  • Dans, dans, dans. Flytta till rytmen, men den här gången, inte bryta din ögonkontakt med henne. Le mot henne ofta för att försäkra henne att du har en bra tid. Om hon har en bra tid själv, kommer hon att närma sig dig. Luta sig mot henne också. Men här är en varning: Undvik att flytta nära flickan om hon sänder signalen att det är okej. De flesta tjejer är skyddande även på dansgolvet och kan ta din gest som något motbjudande. Så respektera henne och ge henne lite utrymme.
  • Placera händerna på hennes midja. Om flickan är redan ganska bekväm med dig, vilket betyder att hon inte tänka lite utrymme mellan er två och hur hennes kropp borstar mot din, kan du öka din närhet genom att sätta händerna på midjan. Vara mycket säker, men att detta är vad hon gillar. Annars kan du sluta förstöra din dans. I många fall, men flickor initiera och placera sina partners händer på midjan. Om din danspartner är denna typ, bra för dig.

Efter dansen

Efter dansen, berättar flickan hur mycket du haft sitt företag. Och glöm inte att tacka henne. Om du vill lära känna henne mer, fråga om hon vill ha en drink med dig. Om hon samtycker, följa henne till baren och hitta ett område där ni två kan prata.