E2e

Hur man blandar den tonats ut i en rap låt

För att lägga till lite tecken till rap låt

För att lägga till lite tecken till rap låt, bleks outs för att lägga till lite stil i den musikaliska kompositionen. Det finns i början av låten eller ibland mot slutet. Men på grund av den framväxande smaken av konsumenterna är konventionell praxis att sätta bleknar i början och slutet av sången nu ersatts med möjligheten att sätta den var som helst i sången så länge stil tillåter.

Hur man blandar den tonats ut i en rap låt. Känna till reglerna i blekning.
Hur man blandar den tonats ut i en rap låt. Känna till reglerna i blekning.

Här är några saker du kan använda i blandning blekna outs i rap låt.

  • Känna till reglerna i blekning. Även de moderna metoder har tillåtit dig att röra upp med konventionella sätt att lägga till bleknar, det finns fortfarande några rekommenderade metoder som kan ge din låt mer nytta än skada. Ett exempel på en regel att hålla Fade vid en tidsram på fem sekunder till tio sekunder. Längre än tio 2:e bleknar liksom de med kortare än fem 2:a bleknar är tillräckligt för att förstöra några låtar. En annan är läget för toning i sången. Idealt är bleknar tillsätts så snart som hela sången görs. Samtidigt är tillägg av bleknar direkt efter kören också godtas. Men att lägga bleknar under refrängen eller under loppet av verserna är en självklar malplacerad blekna.
  • Hitta spåret menyn, kommer showen masterspåret visas, följt av ett nytt spår. Klicka på Master Volume alternativet. Aktivera volymkurvan på tidslinjen. Klicka på volymkurvan knappen vid den punkt där du vill att din tona ut för att vara längs spåret. Vanligtvis, visas en cirkel längs med kurvan. Dra volymkurvan ner genom att klicka på den. Rådgör dina arrangemang tonar ut genom att klicka på låtens play-knappen och höra det själv.
  • Inkludera tonas ut till rap låt med Flash-program. Lokalisera första och öppna filen på Flash. Välj "Infoga lager" knappen som finns under den plats på tidslinjen. Detta gör att du kan skapa ett annat skikt. Ändra namn på lager.
  • Öppna rap bit i en mp3-fil. För att göra detta, öppna Arkiv-menyn från den övre delen av skärmen. Leta reda på fliken som heter Importera till bibliotek. Ett fönster i webbläsaren öppnas för dig att välja filen.
  • Hitta din mp3-fil genom att låta egenskapsfönstret visas och välja ljud-knappen. Därefter klickar du på knappen Redigera. Detta kommer att föranleda Redigera omslag fönstret för att komma i sikte. Välj alternativet Tona ut på Effect-knappen. För att stänga fönstret, klicka på OK.
  • Kör igenom din musik fil för att kontrollera om det går enligt dina önskemål. Om du är nöjd med de blekna outs som du har lagt, tillbaka till Redigera omslag fönstret att göra vissa ändringar i enlighet därmed.

Ibland blekna outs ingår för enklare övergång mellan rap låtar. Fade out läggs till ge lite personlighet till din rap pjäs. Detta kommer att göra sammansättningen mer minnesvärd för sina lyssnare.