E2e

Hur man använder en maskin pedal sömnad

Har du en gammal maskin pedal sy hemma? Tja

Har du en gammal maskin pedal sy hemma? Tja, kanske du vill lära dig hur man använder dem. Pedal symaskiner behöver inte någon el att köra. Dina fötter kommer att arbeta den med pedalen fäst i botten av symaskinen. Det kan inte vara lätt i början men när du lärt sig tekniken, är det verkligen roligt att göra. Den sömnad kvalitet pedalen symaskin är lika bra som den moderna symaskinen om det tas om hand på rätt sätt. Behålla sin goda kondition och det kan sy så bättre som en snabb symaskin. Sömmar använder maskinen pedalen sy kan även spara överdriven elräkning samtidigt som du får en bra träning för dina fötter.

Hur man använder en maskin pedal sömnad. Kontrollera maskinens skick.
Hur man använder en maskin pedal sömnad. Kontrollera maskinens skick.
  • Kontrollera maskinens skick. Innan du fortsätter till sömnad, måste du först se om de delar av maskinen är klar. Kontrollera maskinens skick och varje del som är ansluten i den. Se till att alla delar är kompletta och användbara. Du kan köra ner bandet för att se om det ännu inte bruten. Maskinen bältet behöver bytas då och då eftersom det slits ut med tiden. Detta bälte är viktigt att göra maskinen köras.
  • Förbered tråden. Du måste förbereda tråden och sätt den på hålet som tilldelades för det. Sedan placera en spole i spolkapseln och sätt in den under maskinen, där den ska placeras. Se till att spolen också är fylld med tråd eller annars kommer det inte sy något tyg.
  • Testa det. Sitta framför symaskinen för att se om det fortfarande bra att använda. Få ett tyg som du kommer att arbeta på att testa symaskinen. Lyft pressarfoten genom att trycka upp styret ligger på den bakre delen av maskinen. Placera sedan tyget under pressarfoten där nålen är placerad tryck sedan ner pressarfoten genom att trycka ned handtaget.
  • Använd pedalen. Nu måste du lära dig att placera din fot på pedalen. Placera båda fötterna på pedalen bar eller pedal. Gör en fot lite framåt än den andra men fortfarande på mitten av pedalen. Balansera utsläppande av fötterna på pedalen, vilket gör det bekvämt för dig på positionen.
  • Använd handhjulet. Innan Vacklandet fötterna bort, måste du balansera din första drag. Placera en hand handhjulet sitter på höger sida av symaskinen. Vrid handhjulet mot dig. Vrid den något medan trampa fötterna till pedalen. Pushing handhjulet hjälper hjulet att arbeta. När du börjar trampa, kommer handhjulet stödja nästa rörelse av maskinen. Efter den första trampa, kan du släppa nu handhjulet omedelbart. Säkra rörelse av foten genom att växla trycket från häl och tå av både dina fötter.
  • Sy. Om du bara behöver göra små stygn, kan du vägleda bara handhjulet med handen för att göra små stygn. Ni måste förstå att den balanserade hjulet alltid ska vända mot dig. Om det visar att den alternativa positionen, kan det försvåra sy rörelsen till tyget. Dessutom kan tråden på guppande fallet och nålen härva upp.

Du måste bekanta dig med alla delar av symaskinen för att kunna förstå användningen av varje. Det kommer också att hjälpa dig veta hur man korrekt att ta hand om det. Om du inte har den manuella guiden på maskinen kan du slå upp det via Internet och skriva ut en kopia som referens.