E2e

Hur hittar agerar byråer

Om du är en skådespelare eller bara börjar bli ett det är en mycket bra idé för dig att låta sig företrädas av en person eller ett organ kunniga om ins och outs av filmindustrin. Byrån eller dess representant som kommer att fungera som din chef kan schemalägga talang bokningar för dig, förhandla avtal, bygga din image och portfolio och i allmänhet tar hand om dig och din karriär. Att hitta en bra skådespeleri byrå är mycket viktigt eftersom det kan göra eller bryta din spirande karriär. Tillförordnade byråer tar vanligtvis en procentuell provision på dina inkomster och kan antingen vara fast eller rörlig beroende på villkoren i ditt kontrakt. I vissa fall, om du är ganska gångbart talang, kan byrån investera även i din framtid genom att ge initiala medel för att skapa en helt ny bild för er, inklusive utbildning i alla aspekter av att vara en skådespelare. Tipsen nedan hjälper dig att hitta en tillförordnad byrå.

Hur hittar agerar byråer. Talang agenter tillhör olika förbund beroende på vilken bransch de är engagerade i.
Hur hittar agerar byråer. Talang agenter tillhör olika förbund beroende på vilken bransch de är engagerade i.
  1. Bestäm vilken typ av chef du letar efter genom att kontrollera professionella webbplatser som Talent Managers Association , som tidigare hette den nationella konferensen av personuppgifter Managers. Det är en icke-vinstdrivande organisation som hade börjat år 1954 för att organisera talang förvaltare av exemplariska kompetens och kunskap och med avsevärda etiska erkända av sina kamrater. Detta legitimerar branschen att hantera talanger.
  2. Talang agenter tillhör olika förbund beroende på vilken bransch de är engagerade i. För TV och filmer, kan du kolla in AFTRA hemsida. AFTRA är en förkortning för European Federation of Television och Radio Artists. Du kan bekanta dig med hur branschen fungerar och vad som behövs i en agent samt hämta blanketter och avtal och har tillgång till en katalog av kvalificerade agenter.
  3. Förbered dig på att bli erkända av tillförordnade byråer genom att bygga ditt CV. Du måste ha gott om erfarenhet och erkännande tas in genom en tillförordnad byrå. Det är mycket svårt att bryta sig in i den tillförordnade branschen genom att fråga din agerar myndighet att göra allt det hårda arbetet för dig. Du måste investera i dig själv först. Medan finslipa dina skådespelartalanger och bör förbättra din agerar CV, bör du också få dina fotografier tagna professionellt att bygga ett imponerande foto portfölj.
  4. Delta i sammankomster där människor i branschen samlas. Beväpna dig med visitkort och söka inbjudan till dessa sammankomster från ditt nätverk av yrkesverksamma och industri. Detta kommer att hjälpa dig att vänja sig dessa funktioner och hjälpa dig nätverk med tillförordnade byråer som alltid är på jakt efter blivande talanger. Se till att dina kontakter vet att du letar efter en tillförordnad byrå så att de kan introducera dig till rätt personer. Var på din mest imponerande själv, utan att vara teatralisk och motbjudande.
  5. När de ombads att presentera dina referenser, bilder och din agerar band, se till att dessa är uppdaterade och presenteras professionellt. Det finns tips som du kan följa genom att göra en sökning på Internet om hur man förbereder dem. Gör flera kopior, se till att bandet är VCD eller DVD fungerar och du har gjort tydliga kopior.
  6. Fråga alla de rätta frågorna innan du registrerar dig med en tillförordnad byrå. Du måste veta hur de kommer att hantera din karriär, vad du behöver göra och hur mycket de tar betalt. Söka vägledning från AFTRA webbplats så att du har en mer djupgående kunskap om branschen och hur talang byråer arbete. Gör din hemläxa kommer att betala bra utdelning för dig senare.

Se till att du förstår att processen av att vara en stor agerar talang beror på ditt hårda arbete. Den agerar byrå är där för att se till att du har fortsatta bokningar och representationer, men din talang är det som kommer att tala för dig och din karriär. Det är viktigt att du håller på att lära och finslipa din farkost för att stanna på toppen av spelet, eftersom du vet att du är i en mycket ombytlig värld.