E2e

Hur du tar en vacker bebis bild

Ingenting någonsin kan jämföra med glädjen att se ditt barn leende. Det finns inget bättre sätt att vårda de minnen än att fånga den i kameran. Ta en baby bild är inte en lätt uppgift. Du måste lära dig att få ditt barn uppmärksamhet utan att ruinera hans eller hennes underbara humör. Följande riktlinjer kan ge dig en idé om hur man tar en vacker bebis bild.

Ta flera bilder i olika vinklar

Hur du tar en vacker bebis bild. Ta flera bilder i olika vinklar.
Hur du tar en vacker bebis bild. Ta flera bilder i olika vinklar.

Ta flera bilder i olika vinklar. När du tar baby bilder, kan du förvänta dig att inte varje bild och vinkel kommer att visa sig vara en perfekt bild. Det är bäst att du tar flera bilder av ditt barn. Du bör också försöka att ta bilder i olika vinklar. Ju mer du gör detta, desto större chans att du kommer att få den bästa vinkeln för ditt barn. Inte bara nöja sig med en vinkel. Prova att experimentera och upptäcka den bästa vinkeln för ditt barn.

Komma ner till hans eller hennes nivå. Tänk på att ta baby bilder från din nivå inte kommer att ge dig den bästa foto av ditt barn. Komma ner till ditt barns nivå och du kommer att få bättre närbilder. Detta är också det bästa sättet att fånga karaktären av ditt barn. Du bör också försöka att ta bilder av ditt barn 5-6 meter över ditt barn. På så sätt kommer du fånga enkelt ditt barns reaktioner.

Håll det enkelt

Håll det enkelt. Kom ihåg att poängen är att fånga den vackraste bild på ditt barn. Undvik klä ditt barn med alltför dramatiska kläder eller använda bakgrundsbild som ska överrösta ditt barns ansikte. Leta efter soft utseende bakgrund. Detta kommer att hjälpa betona ditt barns ansikte mer. Du bör alltid komma ihåg att göra ditt barns ansikte i fokus för dina bilder.

Överväga att ta ett svartvitt foto

Ta flera bilder i olika vinklar. Komma ner till hans eller hennes nivå.
Ta flera bilder i olika vinklar. Komma ner till hans eller hennes nivå.

Överväga att ta ett svartvitt foto. Bebisar är oskyldiga och lugna ser. Om du vill göra det bästa av ditt foto shoot, prova att ta bilder i svart och vitt. Detta kommer att visa barnets lugn mer. Det är ett bra sätt att täcka brister på ditt barns ansikte.

Ha tålamod. Du måste ägna din tid och tålamod om du vill få den bästa vinkeln för ditt barn. Du bör också försöka planera din babys fotosession vid en viss tidpunkt, där han eller hon är mest sannolikt att vara alert och aktiv.

Betrakta belysningen

Tänk på belysningen. Precis som att ta vanliga fotografier kan belysningen påverka kraftigt det allmänna utseendet på ditt barns bild. Se till att rummet du kommer att använda kommer att ha tillräckligt med ljus så att du kan fånga ditt barns mest underbara egenskaper på ett naturligt sätt. För bästa resultat, använd dagsljus. Du kan fortfarande använda blixt om du måste.

Du bör överväga dessa saker om du vill fånga de dyrbara stunder av ditt barn. Tänk på att ditt barn inte kommer förmodligen att le hela tiden under fotograferingen. Överväg att fånga andra söta utgör ut när bebisen sover. Foton som dessa kan också skapa en stor effekt.