E2e

Hur du syr en kudde med spets

Du behöver inte fastna med den typ av kuddar du köper från butikerna. Det finns andra sätt att göra dem mer dekorativa och smakfulla. Ett sätt är att lägga spetsar putsning längs dina kuddar "kanter. Detta kan hjälpa dina kuddar komplettera din soffa. Du kan även lägga till beslag för att skapa en kudde för ett bröllop ring bärare. Detta är faktiskt en trevlig aktivitet för människor som älskar att sy och försköna sina hem samtidigt. Därvid måste du välja ett spets med en platt och färdig kant längs en av dess sidor. Det kan vara en ögla eller en samlade trim. Om du har valt att göra detta med din kuddar, följ riktlinjerna nedan för att få en ren och polerad look.

  • Klipp tyget och trimmar. Skär 13 inches av fyrkantig väv. Tillsammans med det, klippa ut 4 remsor av spets ca 15 inches i längd vardera. Skär diagonalt längs alla dina trim ändarna. Gör det om 45 grader i vinkel. Se till att den smala änden är på trim s platt och färdiga sidan.
  • Sy trim. Sätt 2 trimmar med sina räta nära varandra. Börja sy dem längs deras korta ändar. Fortsätt att göra detta tills alla trim är alla fästa. Det ska likna en fyrkantig ram.
  • Sammanfoga tyget och trimma. Lägg trim och tyg tillsammans. Deras rätt sidor bör vara tillsammans liksom. Du bör se till att trimma är slät och rak flödande kant trycks på tygets kant. Använd stift för att säkra.
  • Att sy. Sy din trim till tyget. Använd en knapphändig med kvart tums ersättning av sömmen. Starta sedan skära 2 tygstycken formade som rektanglar. Var och en av dem måste vara 13 inches i bredd och 9 inches i höjd. Med varje rektangel, vik en av långsidorna om ¾ inches kommer att tygets avigsida. Vik den igen genom ¾ tum. Tryck på luckan du har gjort. Börja sedan sy för att säkra den.
  • Sätt material tillsammans. Sätt din tyg med spets och din rektangel tyg tillsammans. Se till att deras räta är tillsammans också. Du bör se till att rektangeln tyg är vikta kanter överlappar den andra tyg med cirka 1 tum.
  • Sy tygerna tillsammans. Matcha tyget kanter och använd stift för att säkra dem tillsammans. Börja sy sina kanter. Använd en sömsmån på ca ¼ tum.
  • Avsluta kudden. Du kan nu vända kudden så att dess högra sida är ute. Börja fluffning sina spetsar trim. Push kudden fyllning igenom på baksidan.

Dessa är de grundläggande riktlinjerna i sömnad spets trimmar på kudden

Hur du syr en kudde med spets. Klipp tyget och trimmar.
Hur du syr en kudde med spets. Klipp tyget och trimmar.

Dessa är de grundläggande riktlinjer sy spetsar trim på kudden. Naturligtvis kan du välja att vara mer kreativ då och då så att du kan behöva ändra instruktionerna baserat på din design. Det vore bättre om du kommer att använda tyger som är rikligt förekommande i ditt hem så att du kan göra alla dina kuddar i ditt rum ser likadana ut.