E2e

Hur du använder skumkärna

Skumkärna används vanligen som en belysning stöd i fotografi

Skumkärna används vanligen som en belysning stöd i fotografi. Det är lätt polystyren material som är kantad med vitt papper på sina sidor. Skumkärna styrelser används normalt för att skapa särskilda ljuseffekter för porträtt och utomhus bilder featuring döda ting. På grund av de naturliga reflekterande egenskaperna hos materialet, kan bilder med hjälp av brädor skumkärna omdirigera ljuset från blixten i ämnet av fotografiet gör det tyckas naturligt ljus. Med hjälp av detta material för din nästa fotografi kan vara ganska lätt. Med andra ord, du behöver inte vara en professionell fotograf för att dra av belysningen önskas med en skumkärna ombord. Här är några tips på hur man effektivt använda materialet.

  • Inköp ombord skumkärna. Skum kämkortet kan hittas i olika butiker som en konst leverans butik, kontorsmaterial butik, eller ett fotografi leverans butik. De kan köpas i standardstorlekar eller kan vara anpassade kapas. Storleken på skummet kämkortet du köper kommer att vara beroende på vad du behöver det för. Till exempel kan om du fotograferar inomhus porträtt eller utomhus fotografier, sedan en stor skumkärna ombord på cirka 18 av 18 dimensioner vara vad du behöver. Å andra sidan, om du skjuter små livlösa föremål som böcker, frukt och andra små grejer, sedan en mindre skum kämkortet är allt du behöver. Tillsammans med kämkortet, kan du behöva köpa några A-klämmor från en fotografering leverans butik. Du kommer att behöva dessa klämmor för att fästa brädan skumkärna på stativ eller polen där blixten eller strobe kommer att vara på topp off.
  • Installera kortet skumkärnan. För denna del av processen, måste du ha ett stativ eller ljus stativ. Förbered och placera stativ eller stå och höja den till lämplig höjd. Höjden kommer att fastställas på vilken typ av bild du ska ta. Till exempel kommer den standard höjd för en stående kräver stativ för att höjas i ungefär 6 meter. När stativet höjs, bifoga en A-klämma till stativet. Vispa ut en annan A-klämma och fästa brädan skumkärnan här. Fäst klämman med skum kämkortet på klämman fastsatt på stativet. Vid denna punkt, rikta blixten eller strobe i skummet kämkortet på ett sätt där ljuset kommer att omdirigeras till motivets skugga. Testa flera positioner för att få det perfekta målet för ljuset studsar. När du har målet fulländat, börjar ta skotten. Om du behöver justera höjden på skum kämkortet, är allt du behöver göra för att sänka eller höja stativet till önskad höjd.

För mindre ämnen, behöver du inte använda ett lätt stativ

Hur du använder skumkärna. Inköp ombord skumkärna.
Hur du använder skumkärna. Inköp ombord skumkärna.

För mindre ämnen, behöver du inte använda ett lätt stativ. En enkel staffli borde göra susen. Placera brädan på ett staffli och placera den att omdirigera ljuset till motivets skugga. Ta skottet och du är klar. Ta en titt på dina bilder och ser att du på något sätt har lyckats få några professionella bilder.