E2e

Hur bågen dans (hålla bågen från marken!)

Hula hoops är en massa kul

Hula hoops är en massa kul. De började användas i form av Native europeisk dans. Den användes sedan för att berätta historier. En skicklig hula hoop dansare kan använda upp till 30 bågar. Det är en bra form av motion. Det är skonsamma. Detta innebär att det inte orsakar mycket stress på lederna. Det är en rolig, hälsosamt alternativ till din vanliga träningsprogram. Många människor har svårt att hålla sina bågar från marken, särskilt på första försöket. Men med några tips och tricks, kan du lära dig att bågen dans kontinuerligt.

Här är några enkla tips om hur du bågen dans samtidigt som bågen från marken. :

Leta efter rätt typ. Hoop dans är roligt

Leta efter rätt typ. Hoop dans är roligt, och det kan vara en hobby. Det finns inte många specifikationer om så är fallet. Men om du vill gå ner i vikt medan du gör det, måste du lära dig att bågen dans kontinuerligt. Först av allt behöver du en tung bågen. Du kan enkelt plocka upp leksaker-bågar på köpcentret. Men dessa är alltför lätt för ett träningsprogram. Du behöver något lite tyngre. Undvik byglar som är gjorda av plast. Dessutom behöver du kläder som rör sig med dig. Du vill inte något som är för bromsande. Det är bäst att hålla sig till töjbara tyger.

Få rätt storlek bågen. Flesta glömmer att det finns olika storlekar av tunnband. De bör inse är att de kommer att ha en svårare tid att lära sig att bågen dansa om de har fel storlek. Nybörjare bör hålla sig till större fälgar, eftersom den roterar mycket långsammare än mindre bågar. Om du har kunskaper i att använda bågen, välja en mindre båge. De kan ge dig mer av en utmaning. De är också bäst att använda för att utöva.

Börja på baksidan. När du har rätt kläder och rätt hoop, är det dags att börja dansa. Håll bågen med en del av cirkeln röra ryggen. Håll det över midjan. Använd sedan dina armar för att flytta bågen. Din högra fot ska vara lite framför din vänstra fot. När du driver bågen runt midjan, flytta din vikt från höger fot till vänster fot. Gör detta flera gånger så att bågen inte faller ner.

Lär rörelser. Flytta inte dina höfter i en cirkulär rörelse. Detta är ett mycket svårare sätt att hålla bågen uppåt. Om du har problem med att flytta din vikt, kan du prova att göra en gungande rörelse. Bara flytta höfterna framåt och bakåt.

Var inte otålig. Om det är första gången, är du skyldig att misslyckas på de första försöken. Ge det lite tid och du får lära dig hur man gör det så småningom. Att veta hur man använder en rockring ordentligt räcker inte. Du måste öva, öva, öva.


Hur bågen dans (hålla bågen från marken!). Leta efter rätt typ.
Hur bågen dans (hålla bågen från marken!). Leta efter rätt typ.

Hula dans är som att cykla, när du lär dig att göra det, du aldrig glömma hur det är gjort. Med lite tålamod och lite uthållighet, kommer du snart att bågen dansa med en rockring utan att falla till marken.