E2e

Hur att kasta en film maraton

Filmälskare titta sina favoritfilmer flera gånger

Filmälskare titta sina favoritfilmer flera gånger. Det är en härlig känsla att sitta inne i en teater och få nedsänkt i vad som utspelas framför dig. Vissa biografer har filmmaraton vid speciella tillfällen och du kan återskapa den atmosfär i bekvämligheten av vårt hem. Med ett hemmabiosystem och några noggrann planering och lite kreativitet, kommer du att kunna ha en rolig och storslagen film maraton som kan att avundas dina vänner.

Bestäm vem som kommer att komma

Bestäm vem som kommer att komma. Kommer du att bjuda familjen över eller bara dina kolleger film entusiaster eller kommer det att bli en kombination av familj och vänner. Vad kommer att vara i åldrarna dem du ska bjuda? Detta kommer att avgöra vilken typ av mat och dryck som du kommer att tjäna under maraton.

Bestäm datum då du vill vara värd filmen maraton

Bestäm datum då du vill vara värd filmen maraton. Människor har ställen att gå under helgerna så du behöver informera dem i förväg för att veta om de kommer att vara tillgängliga. Om skulle vara bra om du kan ha det på en semester helgen och använda den som tema för maraton. Du kan ha flera romantik filmer för en hjärtans film maraton. Det finns komedier och familj-orienterade filmer för Thanksgiving och jul. Du har också ett val av krig, science fiction, action, fantasy och skräckfilmer.

Kontrollera storleken på rummet där du ska hålla maraton och avgöra hur många människor kan sitta bekvämt i rummet. Sätena ska vara mycket bekväm, så att de inte kommer att minskade trånga. Vadderade säten och påsar bönor skulle vara perfekt.

Hur att kasta en film maraton. Filmälskare titta sina favoritfilmer flera gånger.
Hur att kasta en film maraton. Filmälskare titta sina favoritfilmer flera gånger.

Lista ner titlarna på filmerna i din valda genre och välj titlarna på dessa filmer du tror kommer att tilltala alla dina gäster. Det kan vara beroende på tomten, på stjärnorna spelar huvudrollen, en viss tidsperiod, deras box-office rangordning eller utmärkelser som filmerna fått.

Bestäm hur länge du planerar att hålla maraton och kontrollera gångtider för varje film som du har valt. Du bör också räkna med vissa avbrott eller paus efter varje film. Du kan antingen tjäna flera förfriskningar eller hålla ett spel mellan att slappna av ögonen och få blodet flyter efter sitter stilla under en lång tid.

Skapa en bra atmosfär i rummet genom att leta efter affischer och minnessaker med anknytning till temat och de filmer som du kommer att titta på. Du kan ladda ner filmaffischer från webben och skriva ut dem. Skär ut några film stillbilder från tidningar eller reproducera omslagen från DVD-skivor som du kommer att hyra.

Utöka känslan av att vara inne i en biograf genom att servera popcorn, läsk, godis och annat snacks som oftast säljs i filmen huset lobbyn. Du kan också fungera som en vaktmästare eller PLATSANVISERSKA genom eskortera alla dina gäster till sitt säte i ett helt mörkt rum. En liten ficklampa ger dig tillräckligt belysning.

Kontrollera din hemmabioanläggning för att kontrollera att allt fungerar. Också se till att de filmer du låna från biblioteket eller hyra från video butiken är i gott skick. Det kommer vara pinsamt om filmen plötsligt stannar och startar. Kontrollera dem i förväg kommer att ge dig tillräckligt med tid att hitta en bra kopia.

Bestäm vem som kommer att komma. Bestäm datum då du vill vara värd filmen maraton.
Bestäm vem som kommer att komma. Bestäm datum då du vill vara värd filmen maraton.

Tänk på att filmer brukar köra för 90-120 minuter. På sin höjd kan en person se bekvämt tre filmer i ett sammanträde, med pauser mellan. Se till att du film maraton är en trevlig en med alla ha roligt.