E2e

Hur att fästa en lapp till en enhetlig

Uniformer har länge använts som indikatorer på tillhörande en särskild grupp, eller som har en specifik position. De flesta uniformer innehåller patchar som kan sys eller på annat sätt monterad i uniform. Dessa fläckar symboliserar oftast vissa attribut eller egenskaper som bäraren är tänkt att ha. Till exempel i fallet med kampsporter uniformer, plåstren symbolisera vanligen vilken typ av kampsport som bäraren praxis och även dojon till vilken bäraren tillhör. För flickscouter eller pojkscouter, å andra sidan, patchar brukar tyda de färdigheter som bäraren framgångsrikt har finslipat och visas som krävs för en flicka eller en pojke scout, såsom camping, knut-kopplingsförbehåll och vildmark kunnande. För militären är plåster som ofta används som en indikator på läget inom den militära strukturen, eftersom hierarkin är en så viktig del av den militära livsstil.

Oavsett om du är en kampsport elev, en scout eller en tjej scout, en militär personal eller en kontorist med en enhetlig, är det viktigt att du installerar dina patchar korrekt och effektivt, eftersom du inte vill ha besväret med att behöva titta efter och installera ett nytt plåster så snart du har förlorat ditt felaktigt fastsatt en. Det finns ett antal olika alternativ för dig när det gäller installation av korrigeringen, och du kan säkert välja från någon av dessa alternativ när du ansluter din uniform patch.

Här är några av de vanligaste metoderna för att fästa ett plåster på din uniform, och stegen på hur man gör varje:

Kardborreband. Om lapparna som du använder är en indikator på läget, och därför kommer du troligtvis att behöva byta plåster på din uniform flera gånger, är ett bra alternativ att använda kardborreband att fästa plåstret på din uniform.

Hur att fästa en lapp till en enhetlig. Fäst den första kardborreband sidan.
Hur att fästa en lapp till en enhetlig. Fäst den första kardborreband sidan.
  1. Mät kardborreband. Använda plåster som guide, klipp av en lämplig längd av kardborreband från remsan eller rullen. Separera sidorna.
  2. Fäst den första kardborreband sidan. Fäst krokarna sidan av kardborrebanden på din uniform, detta kan göras genom att sy fast kardborrebanden på din uniform.
  3. Fäst den andra kardborre sidan. Därefter fästs den andra sidan av kardborrebandet på din lapp, genom att sy runt omkretsen av, och inte över, plåstret.
  4. Fäst plåstret. När Velcro är på plats, är det en enkel sak att trycka på plåstret på kardborrebandet på din uniform för att hålla den på plats.

Sy. En av de utprovade och testade metoder är att sy plåstret på din uniform.

  1. Märk din uniform. Med hjälp av en trasa krita, markera platsen på din uniform där du kommer att fästa plåstret.
  2. Trä nålen. Med färgen på din patch i beaktande, för in tråden i ögat av din nål. Knut slutet.
  3. Placera plåstret. Placera plåstret över kritmärket som du har gjort på din uniform. Sy runt kanten av plåstret, inte över det. Knot tråden, och klipp bort det.
Fäst den andra kardborre sidan. Pre-värme på strykjärnet.
Fäst den andra kardborre sidan. Pre-värme på strykjärnet.

Iron-on fusing tejp. Ett krångel metod att fästa din patch är att använda järn-på fusing tejp.

  1. Pre-värme på strykjärnet. Använd instruktionerna på förpackningen för fusing bandet.
  2. Fäst plåstret. Att sätta fusing bandet mellan lappen och den enhetliga, placera en fuktig press trasa ovanpå plåstret och järn över den flera gånger.

Oavsett vilken metod du försöker, se till att följa instruktionerna ordentligt för att säkerställa livslängden på din uniform patch.