E2e

Hur att delta i en gratis filmvisning

När en ny film kommer sätta en massa människor brukar göra det till en vana att vara den första att titta på det. Och så innan filmerna öppnar officiellt i teatrar, filmbolagen erbjuda allmänheten en gratis filmvisning. De introducerar oftast detta erbjudande att väga allmänhetens gillande till filmen, eller att inhämta yttranden och göra några sista minuten tweaks. Du får oftast passningen till speciella filmvisningar om du har kontakter inom filmindustrin. Här är några saker att tänka på när de deltar i en gratis filmvisning.

 • Kontrollera att du är i åldern begränsning av filmen. Om filmen har redan betygsatt, då kanske du måste följa detta betyg eller begränsning.
 • Sök biograferna som erbjuder gratis filmvisningar. Eller du kan också delta i vissa helg och kväll visar som erbjuder gratis biljetter till screening.
 • Välj en show klokt, stora multiplexer kommer sannolikt att erbjuda biljetter.
 • Välj en visning där regissören eller produktionsteamet kommer att ge inledande kommentarer om den här filmen. Vissa visningar gäst också filmerna "rösterna. Det är din chans att träffa stjärnorna.
 • Kolla in bildspelet webbplats och se när de planerade episoden så att du kan komma in och få möjlighet till gratis film passet.
 • Vara en aktiv publik. Visa din entusiasm för showen som värd eller personal kommer att märka att du vill att frikort filmvisning. Gå någon verksamhet om värdarna har satt upp dessa.
Hur att delta i en gratis filmvisning. Välj en visning där regissören eller produktionsteamet kommer att ge inledande kommentarer om den här filmen.
Hur att delta i en gratis filmvisning. Välj en visning där regissören eller produktionsteamet kommer att ge inledande kommentarer om den här filmen.

Artister och kändisar som är en del av filmerna "gjutna eller produktion besättning brukar ha förmånen att ha gratis film passerar. De ger ibland ut sina biljetter genom tävlingar eller andra medel.

 • Välj din favorit skådespelare eller skådespelerskor bland de viktigaste rösterna.
 • Kolla deras blogg, Facebook eller Twitter-konton, där de skriver uppdateringar. De kan ge tips som de erbjuder gratis biljetter.
 • Om de gör, gör de oftast en tävling för den eller de ger kvalifikationer för någon som är kvalificerade.
 • När du kommer att gå med dig i, kommer du att göra ditt allra bästa för att vinna biljetten. Kom ihåg: De gillar inte galen-dåliga fläktar, de går för galna-normal-lyckliga fans.
 • Om du vinner biljetten, glöm inte dagen för screening och ditt pass! Klä mycket väl, eftersom VIPs kommer vanligtvis att ansluta speciella filmvisningar. Blend i. En fri och förskott filmvisning är en möjlighet att vara framöver. Det är coolt att blogga om filmen, så lyssna väl. Din blogg kommer att fungera som en recension, om det är bra då läsarna av din blogg kommer att betrakta det en försäkran om filmen är bra eller inte.

Gratis filmvisningar är en upplevelse som filmälskare kan njuta

Gratis filmvisningar är en upplevelse som filmälskare kan njuta av. Oavsett om du är en filmkritiker eller en vanlig film-goer, visar producenterna och lägga din uppskattning för deras arbete. Skriv eller blogga om dina upplevelser. Dela dina tankar på Twitter eller Facebook. Bjud in vänner att titta på filmen om du gillade det.