E2e

Spelregler för vem vill bli miljonär

Spelet serien Vem vill bli miljonär gav hundratals tävlande möjlighet att vinna pengar genom att använda sin kunskap om detaljerna. Dussintals länder har imiterade spelet och har erbjudit större vinster för potentiella tävlande. Människor som bara vill ha kul och undvika att fylla upp ansökningsblanketter kan lära dig att använda som en konkurrent.

Spelregler för vem vill bli miljonär. Innan detta datum kommer, redo massor av aktuella händelser.
Spelregler för vem vill bli miljonär. Innan detta datum kommer, redo massor av aktuella händelser.
  1. Läs flygblad om spelet och ta del av kraven. Om du blir ombedd att hämta något innan du kan betraktas som en sökande, så gör det.
  2. Titta på TV-tillkännagivanden om ytterligare instruktioner om spelet. Om du får ett textmeddelande bjuder in dig att delta i en preliminär screening, gå.
  3. Från den inledande screening kommer du att veta om du ska spela och när.
  4. Innan detta datum kommer, redo massor av aktuella händelser. Var medveten om aktuella händelser - politik, filmer, sport, etc. Vet att när priset går upp, är frågorna blir svårt. Så var redo för det. Förbered en granskare, om möjligt.
  5. När dagen kommer, går platsen så tidigt som möjligt. Det är avkopplande att komma med några människor framåt eller ingen alls. Läs inte din granskare längre men vara uppmärksam på vad som händer runt omkring dig.
  6. Först kommer du vara bland de hoppfulla, som kommer att svara på en allmän fråga. Denna fråga är oftast väldigt enkel men tävlande kan inte svara rätt på grund av nervositet och tidspress.
  7. När du har rätt att sitta på heta stolen, säger en liten bön och berätta för dig att slappna av. Du kommer att förlita sig på den kunskap som du har lagrat tidigare eller den tidiga kunskaper du höll starta tidig skolålder.
  8. Tänk svårigheterna med de flesta frågor. Du har tre stödtjänster, eller livlinor men inte använda dem om du tror att du kan svara på frågan. Om möjligt, bjuda in hjälp från dina stödtjänster men sluta inte att skanna din hjärna för att få rätt svar.
  9. När du är diskvalificerad eftersom du inte kan svara längre eller du har svarat, men inte är det rätta, tillbaka till din plats och kolla hur du kan få din vinst, om något.
  10. Hemma, granska de svåra frågor som ställdes till dig. Du kan söka på nytt men kan inte väljas på grund av att en tidigare tävlande.

I fall som detta, spelar i spelet är en möjlighet

I fall som detta, spelar i spelet är en möjlighet. Om du har varit en tävlande men inte få jackpot, vara nöjd med scenen som du har kommit i ditt spel. Andra tävlande kan vara lyckligare än du är. Titta på spelet för att lära mer eller spela online. Vad som är viktigt är att du får förtroende för att besvara liknande frågor. Du tar bort din rampfeber så du är fokuserad på svaren. Om du planerar att spela igen i tävlingen, vara mycket redo den här gången. Kom ihåg att lycka kommer bara en gång. Så om du inte har turen att jackpot, kanske andra gången tur kommer att vara med dig.