E2e

Hur att hitta platser med gratis demos spel nedladdning

Det finns en hel del webbplatser som erbjuder en nedladdning demo av ett spel gratis. Detta kommer att ge dig en chans att testa ett spel innan du väljer att köpa den fulla versionen. Dessa webbplatser låter brukar du testa spelet under en hel timme. När spelet demo upphör, kan du välja att köpa den fulla versionen för att kunna fortsätta spela ditt spel. Du kan dra nytta av dessa gratis demos så att du inte kommer att slösa pengar på att köpa ett spel som du inte kommer att njuta.

Här är några webbplatser som erbjuder gratis demos spel nedladdning:

Hur att hitta platser med gratis demos spel nedladdning. www.bigfishgames.com.
Hur att hitta platser med gratis demos spel nedladdning. www.bigfishgames.com.
  1. www.bigfishgames.com - Det här är en webbplats som erbjuder nya spel varje dag. De nya utgåvorna har gratis nedladdning demos som du kan ladda ner och spela i en timme. Det finns också spel på denna webbplats som du kan köpa för 5€ 0,99. Du kan också ladda ner trailern i ett spel på denna sajt. Det finns också spel här som är tillgängliga för spelare som använder en Macintosh-dator. Ett annat inslag i denna webbplats är Big Fish Games Toolbar. När du laddar ner den här verktygsfältet kan du köpa utvalda fulla spel nerladdningar för så lite som 5€ 0,99.
  2. www.iwin.com - Det finns hundratals programvara spel som finns på det här spelet webbplats. Du kan söka spelen enligt genre. Det finns också alternativ för gratis spel, stjäl och erbjudanden, och cash games. Var noga med att kolla in de stjäl och erbjudanden avsnittet för att köpa några spel som är diskonterade. Denna webbplats erbjuder också de bästa nedladdningar för PC-spel. Kolla hemsidan regelbundet för att hitta nya spel.
  3. www.playfirst.com - PlayFirst erbjuder de nyaste och bästa spelen som finns. De spel som kan laddas ner här testas för kvalitet och för virus så du är säker på att ladda ner spel som är säkra. Det finns även online-spel som finns på den webbplats som du kan spela medan du väntar på din nedladdning.
  4. www.fileplanet.com - Denna webbplats erbjuder massor av spel. Du har möjlighet att ladda ner multiplayer spel eller för att hämta patchar för spel som du redan har. Andra spel som finns tillgängliga på denna webbplats är strategispel, spel simulering, spel skytten och RPG. Det finns även drivrutiner, annan programvara, demos och mods för olika spel.
  5. www.gamedemo.com - Denna webbplats speciellt gjorda för spel demos. Det finns en hel del kategorier av spel som du kan välja att prova på webbplatsen. Några av de populära spelen är här Road Rash, Cryostasis: Sleep of Reason, Fallout 3, Pirates of the Burning Sea och Civilization IV. Du kan köpa billiga spel på webbplatsen för mindre än 10€.

Dessa är några av de bästa webbplatser som erbjuder en gratis nedladdning demo för massor av spel. Det är bra att dra nytta av dessa nedladdningen demos, speciellt om det spel som du planerar att köpa är ganska ny. Några gratis spel nerladdningar kan begränsa dig från att använda olika inställningar på spelet. Du måste köpa den fulla versionen för att få testa andra alternativ.