E2e

Hur löser svåra korsord

När det kommer till hobbies

När det gäller hobbies, vissa tycker uppfyllelse i andra saker än fotografering, dykning, onlinespel, etc. De får en stor mängd av prestation för att lösa svåra korsord. Vid första, även korsord entusiaster vet att dessa pussel är inte så lätt. Men det finns metoder som kan vidtas för att hjälpa dig att lösa dessa svåra pussel.

Läs igenom alla ledtrådar gång och skriva ner de uppenbara svar direkt. Om du gör bra i ett av hörnen, stanna och fokusera på det hörnet tills du uttömma alla svaren. Gå sedan igenom alla ledtrådar systematiskt och försöka memorera så många ledtrådar som möjligt.

Hur löser svåra korsord. Läs igenom alla ledtrådar gång och skriva ner de uppenbara svar direkt.
Hur löser svåra korsord. Läs igenom alla ledtrådar gång och skriva ner de uppenbara svar direkt.

För andra gången, gå igenom pusslet igen. Den här gången, svara med spekulationer eller antaganden om delar av ledtrådar.

Några av dessa svåra korsord görs oftast under ett tema. Försök att ta reda på om det finns ett tema och gå igenom pusslet om och om igen kan hjälpa dig att bryta koden. Du kan ta reda på temat av de givna ledtrådar. När du reda på temat, kan du börja nu med de långa svaren och se om den är ansluten till temat alls.

Det skulle vara en fördel att gå igenom pusslet från tid till annan. Du kommer bli förvånad över att se att vissa av dessa ledtrådar som du tycker är svårt i början plötsligt kommer runt efter tre eller fyra recensioner.

Tveka inte om att ringa vissa människor

När det kommer till hobbies. För andra gången, gå igenom pusslet igen.
När det kommer till hobbies. För andra gången, gå igenom pusslet igen.

Tveka inte om att ringa vissa människor. Människor som du tror skulle kunna hjälpa dig med en eller flera av svaren. Detta är egentligen inte fusk, eftersom det fungerar som medel för dig att veta några av svaren. Ring din granne, din tennis kompis, film kompis, klasskamrater och andra. Du kan ringa en advokat-vän som kanske kan ge dig några svar på juridiska ledtrådar, medan din syster som är sjuksköterska kan svara på några medicinska termer som jargong för icke-medicinska människor. Dessa är redan två problem lösta och fyra om ditt pussel har ett tema i avseende på sina områden.

Använd fler källor

Använd fler källor. Återigen, detta är inte fusk. Detta är ytterligare ett verktyg för att hjälpa dig ta reda på svaren. Korsord ordböcker finns i bokhandeln och på nätet och kommer att vara en stor hjälp som en resurs för svåra ord. Atlaser, almanackor, geografi, böcker vetenskap och internet är rika på information som kommer att hjälpa dig att få till de svar och slutföra pussel.

För mycket av allt kommer att tråka ut dig

För mycket av allt kommer att tråka ut dig. Efter en stund, även genom att bara se pusslet kommer redan irritera dig. Ställ den åt sidan. Gör något annat, vill titta på en film, vandra eller spela tennis med din vän. Detta kommer att hjälpa dig att ta dig utanför pusslet och uppdatera din hjärna. Gå tillbaka till pusslet när du känner för att göra det igen, med början från det första steget ner till slutet tills antingen du tröttnade igen eller slutligen lösa pusslet, vilket som kommer först.

Lösa svåra korsord kräver en hel del tålamod

Lösa svåra korsord kräver en hel del tålamod. Det tar tid att komma fram till svaren speciellt när det är ett stort, svårt pussel du försöker lösa. Ta dig tid att svara på varje ledtråd och tveka inte att höra alla möjliga referens för att hjälpa dig att hitta svaret.