E2e

Så här rensar upp dystra strålkastare

Många bildelar måste underhållas så att du kan vara säker när du kör

Många bildelar måste underhållas så att du kan vara säker när du kör. Detta kommer också att se till att din bil kommer att vara i sin bästa körförhållanden hela tiden. En av de saker som folk inte bryr när det gäller att bevara sina bilar är dystra strålkastare. Med fortsatt användning, kanske du märker att linserna av dina strålkastare blir dystra. Många människor tror att detta inte har någon effekt på tillståndet i din bil men bibehålla renhet av dina strålkastare är mer av en säkerhetsåtgärd. Ljusen från din bil kommer inte att vara lika ljus när linserna dystra.

Här är de steg på hur du kan klara upp dina strålkastare:

  1. Material som du behöver. För att rensa dina dystra strålkastare behöver du två mjuk bomull trasor och en bil lins polermaskin. Du kan köpa polisher bilen objektivet från din lokala bil vård butik eller järnaffär.
  2. Rengör strålkastarna. Få en av dina bomull trasor och rengöra ytan på dina strålkastare. Detta kommer att bli av all smuts och damm som samlats på ytan av strålkastarna. Smutsen kan också vara orsaken till grumlighet av strålkastarna.
  3. Applicera polermaskin bil lins. Läs instruktionerna på bilen objektivet polermaskin som du köpt. Det finns olika typer så du måste läsa instruktionerna på baksidan av flaskan innan du börjar. Några av dem måste blandas med vatten, medan andra kan användas som den är. Börja med att tillämpa polisher bilen linsen på ytan av strålkastarna. Använd din trasa för att torka av linsen i en cirkelrörelse. Du kommer att märka att efter ett tag av polering, kommer ämnet att börja hårdna. Detta är normalt.
  4. Rengör strålkastarna. Få andra trasan som du har och använder denna för att torka bort härdade linsen polermaskin på ytan av strålkastarna. Det polermaskin kan vara svårt att ta bort i början men håll polering tills linsen rensar upp. Kontrollera linsen av strålkastarna och se om det inte längre är grumlig. Upprepa stegen för den andra strålkastaren.

Dessa är de steg som du måste göra för att du ska rensa din dystra strålkastare. Du kan också göra detta för andra lampor, t.ex. dina dimljus och bakljus. För att bibehålla tydliga linser på dina lampor, måste du polera dem så snart du märker att linserna inte är så tydliga längre eller när du ser att ljuset inte är så starkt när du reser på natten.

De flesta bilstrålkastare numera är gjorda av plast istället för glas

Så här rensar upp dystra strålkastare. Material som du behöver.
Så här rensar upp dystra strålkastare. Material som du behöver.

De flesta bilstrålkastare numera är gjorda av plast istället för glas. Du kan köpa olika typer av vård Strålkastarglas produkter som du kan använda för din bil på webbplatsen http://www.autogeek.net/headlight-lens.html. Du kan välja mellan polska, restaurering hjälpmedel, rengöring system, glasyrer och tätningsmedel yta. Alla dessa produkter kommer att hjälpa dig att behålla dina strålkastare.