E2e

Hur man väljer online - korsord hjälper

Lösa korsord är ett av de mest effektiva och bästa sätten att vänta på tiden. Oavsett om du väntar på att någon ska komma fram eller om du har fastnat på flygplatsen på grund av någon flygning försening, kommer du att märka hur snabbt tiden går fort när man löser ett par korsord.

Tyvärr, för vissa människor, lösa korsord är inte så lätt för dem. Vissa människor fastnar med några ledtrådar som de inte kan avsluta sin pussel.

Hur man väljer online - korsord hjälper. Använd specifika sökord.
Hur man väljer online - korsord hjälper. Använd specifika sökord.

Om detta händer dig, kan du lösa alltid problemet genom att få några online hjälp. För att hjälpa dig välja en online-hjälpen korsord, här är några saker som du bör komma ihåg.

  • Använd specifika sökord. När du söker på Internet se till att använda specifika sökord för dig att banta resultaten för de typer av korsord hjälp som du behöver. Kom ihåg att mer specifika sökord, desto mer riktade sökresultaten blir. Det är därför om du söker efter synonymer eller antonymer, prova att söka efter en online synonymordlista att hjälpa dig med din korsord.
  • Använd en server Internet akronym. I fall du fastnar med ett ord eftersom du inte kan räkna ut akronym eller förkortning kan du söka och använda en server Internet akronym för att hjälpa dig. Detta kommer att hjälpa dig att avslöja förkortning som används och kan ge dig en lista över de vanligaste akronym och förkortningar som används i korsord.
  • Få hjälp med bokstaven mönstret hitta. Vissa korsord lösare fastnar i deras korsord eftersom de inte kan räkna ut de andra bokstäverna i ordet. Om detta händer dig, kan du avsluta din korsord med hjälp av en sökare brev mönster. Bokstaven Mönstret Finder kan hjälpa dig att räkna ut ordet genom att skriva in de bokstäver och ersätta asterisk (*) för de saknade bokstäver. Bokstaven Mönstret hitta kommer då att ge en lista över ord som har samma mönster av bokstäver där du kan förmodligen hitta svaret på korsord.
  • Använd en översättare för främmande språk som används i korsordet. Ibland korsord använder vissa främmande ord i deras ledtråd. Du kan enkelt översätta dessa ord till ett annat språk genom att använda en flerspråkig söktjänst som AllWords.com. Detta kommer att översätta ordet till olika språk för att hjälpa dig i din korsord. Ett annat bra tips att följa är att komma ihåg vanliga främmande ord används i korsordet. Det finns några främmande ord som ofta används i korsord och det skulle hjälpa dig mycket att bekanta dig med dessa ord.
  • Bokmärke dina webbplatser korsord hjälp. Om du är en vanlig korsord lösare, skulle det vara bäst att bokmärka de webbplatser som du tycker är mest användbar för dig. På så sätt kommer du inte att ständigt söka efter det när du fastnar i en av ledtrådarna i din korsord.

Korsord är mycket roligt, men det kan vara mycket irriterande när man kan avsluta ett pussel för att du fastnade med några ledtrådar eller ord. Det är därför du bör bespara dig själv försämringen genom att välja rätt online korsord hjälpa för att hjälpa dig få misslyckades med korsord.