E2e

Hur man spelar spel baby shower

Baby duschar öka spänningen och förväntan av mor-till-vara

Baby duschar öka spänningen och förväntan av mor-till-vara, och också främja en varm känsla av gemenskap. De kräver planering, men den goda nyheten är att barnet duschar är väldigt roligt att planera! En samling av nära vänner och familj är det perfekt tid att ta fram spel, både traditionella och nya, och ge ut några priser. Håll dina gäster underhöll och ger gott om fototillfällen med dessa idéer!

Hur man spelar spel baby shower. Variationer på barnens lekar kan vara roligt och säkert är lämpligt för en baby shower.
Hur man spelar spel baby shower. Variationer på barnens lekar kan vara roligt och säkert är lämpligt för en baby shower.
  1. Variationer på barnens lekar kan vara roligt och säkert är lämpligt för en baby shower. Prova en ny twist på sådana favoriter som het potatis, anka anka gås eller musikaliska stolar, med baby-relaterade poster rekvisita. Byt namn på spelen så att de passar med baby tema.
  2. Prova bowling nappflaska! Fyll nappflaskor med vatten och använd ett barns boll att bowla (du kan färga vattnet med karamellfärg om du vill, men se till att locken är säkra att förhindra spill och fläckar).
  3. Baby-tema bingo är ganska traditionell och populär. Gör din egen bingobrickor med tung kartong. Istället för siffror, använda bilder av baby objekt som hattar, tossor, leksaker, flaskor och stift blöja.
  4. Raser och reläer är väldigt roligt för en utomhus dusch. Inrätta en hinderbana eller ägg och raser sked.
  5. Ställ in tabeller med barn stora dockor, och se vem som kan få sin docka klädd först. Se till att släcka alla typer av kläder för varje docka - tygblöjor och stift, strumpor, undertröjor, tossor, långkalsonger, skjortor, tröjor, strumpbyxor, byxor, haklappar och ytterkläder. För att göra detta ännu svårare, be deltagarna att bära vantar när du försöker slutföra uppgiften.
  6. "Gissa Barnmat" är en annan klassiker baby shower spel. Köp burkar barnmat, helst några enkla sådana som morötter och ärtor och några som inte är så bekanta som nötkött Nudel eller något som ser konstigt. Ögonbindel dina gäster en i taget och ha dem prova barnmat. Den person som gissar flest smaker korrekt vinner.
  7. Trivia spel fungerar bra med stora grupper av människor. Skapa ett gäng trivia frågor kring ett tema, till exempel graviditet, den blivande modern och hennes familj, eller till och med tv-eller film barn. Dela upp dina gäster i team, och turas fråga och försöka besvara, frågor.
  8. Aktiviteter som involverar konst och hantverk är ett utmärkt sätt för mor-till-vara att lämna med unika suvenir objekt för hennes barn. Använd tyg färger och har alla göra en egen t-shirt eller haklapp för barnet. Du kan också få varje person att skapa en sida för en klippbok och sätta dem alla tillsammans som en del av dusch gåva.
  9. Nappflaska dricka raser kan vara riktigt roligt. Fyll nappflaskor med något kolsyrad som läsk eller kolsyrat vatten, och se vem som kan dricka sin flaska snabbast. Det är inte så lätt som det ser ut!

Med lite fantasi kan du utveckla den perfekta uppsättningen av aktiviteter för partiet. Ta någon part spel och ge den en spin baby shower för att komma med unika idéer som kommer att vara både utmanande och roligt för dina gäster. Kom ihåg att överväga sannolika antalet gäster, eftersom detta kan avgöra genomförbarheten av vissa spel. Och kom ihåg att plocka upp tillräckligt små priser att dela ut till vinnarna!