E2e

Hur man spelar en healer i World of Warcraft

World of Warcraft eller WoW är fortfarande ett mycket populärt MMORPG

World of Warcraft eller WoW är fortfarande ett mycket populärt MMORPG. En av de roller man kan spela roll är en healer. Som namnet antyder, går en healer ut med raiding laget att läka eventuella skador från raid själv.

Hur man spelar en healer i World of Warcraft. Välj vilken typ av healer du vill ta.
Hur man spelar en healer i World of Warcraft. Välj vilken typ av healer du vill ta.

Så här spelar en healer i WoW.

  1. Välj vilken typ av healer du vill ta. Du kan gå in som en raid healer för huvudtankarna och hela raiding laget, en druid så att du kan fokusera på helande trollformler och helande genom beröring, eller en präst för att få tillgång till större läker. Välja vilken typ du tillhör kommer att diktera din utrustning, talang, och trollformler för spelet.
  2. Minns den fem-sekunders regeln (FSR). Den fem-sekunders regeln är särskilt relevant för healers som kräver större helar att ta längre gjutna tider. Detta innebär att healers som är kapabla att hålla tillbaka en spell i fem sekunder automatiskt får man en regenerering ökar healer kapacitet för gjutning större läker. När du kommer in i spelet och flytta upp till Druid roll du kan inte längre komma ihåg vikten av denna regel och hur det påverkar din förmåga att ge stora helar och mer effektiva besvärjelser.
  3. Samla dina prylar. Efter att ha beslutat vilken roll och kursen du skulle vilja ta som en healer, är det dags att samla ditt redskap för att åstadkomma du rollen i WoW. Få mer mana-per-fem sekunder om du är tvungen att kasta snabbare trollformler och läker skadan snabbt. Å ena sidan, kanske du vill få mer sprit för läkning. Matcha din utrustning med din skicklighet.
  4. Var villig att spendera pengar på förtrollar. Få dina förtrollar är återigen ett val du måste göra. De flesta förtrollar som Spellsurge används av många healers för sin kraftfulla fördelar mana regeneration medan andra väljer intellekt eller ande. Välj väl så att det kan tjäna dig väl i strid. Du är värdelös för ditt lag om du inte bär mer än tillräckligt förtrollar i din utrustning.
  5. Ladda mods att göra din helande lättare. Du kan inte vara en framgångsrik healer men åtminstone din roll kommer att bli lättare. Du kan välja healer inställningar med hjälp av mods.
  6. Arbeta med andra healers för att mäta dig läker. Titta på den strategi som används av teamet, se till att dina läka landområden som avsett, kombinera strategier med andra healers så att du inte slösar din mana helande överallt.
  7. Fråga dig ledare tilldela helande uppgifter. Detta preempts tanken på att slösa dyrbar mana på läka sig drabbade kamrat och samtidigt låta andra dö under en raid. Att göra detta kommer att låta alla healers vet vem som hjälper när spelet startar.
  8. Öva hur du avbryter dina trollformler. Det är lite svårare att lära sig, men det kommer att hjälpa dig att bli en klokare healer och tillåter dig att ha större chanser att öka din mana.

Lär dig konsten att återuppväcka andra tecken efter en raid. Det är vad som kallas i WoW som ersättningsgilla torka.