E2e

Hur man skapar ett imperium i bilstöld

Precis som i den verkliga världen

Precis som i den verkliga världen, inrätta och underhålla din ekonomiska imperium är ett bra sätt att öka dina inkomster och resurser i Grand Theft Auto. I detta populära spel, kan du fokusera på att bygga och underhålla ditt imperium eller helt enkelt använda imperiet att göra resten av spelet lättare. Här är hur du kan skapa din egen verksamhet imperium.

Hur man skapar ett imperium i bilstöld. Business webbplatser.
Hur man skapar ett imperium i bilstöld. Business webbplatser.
  1. Mission. "Att Victor, bytet" är en speciell typ av uppdrag i Grand Theft Auto. Om du slutföra denna uppgift, kommer spelet att du kan skapa företag som är utgångspunkten för att skapa ditt imperium. Till Victor bytet är en relativt enkel uppgift i spelet, som du kommer att stöta på tidigt i spelet.
  2. Business webbplatser. För att starta ditt företag, måste du identifiera minst tre företag som du vill äga. Kom ihåg att ju mer affärer du äger och kontroll, desto kraftfullare blir du och desto större inkomster du kommer att ha. Den minsta är tre företag, men du kan faktiskt ha så många som trettio företag under ditt kommando. För nybörjare är det dock bäst att börja i liten skala, eftersom få företag har sina risker. Om du tar på för mycket affärer på en gång, löper du risken för större gäng som går upp mot er alla på samma gång.
  3. Börja uppdrag. Till att börja uppdraget att förvärva ett företag, måste du gå till en av personalen eller besättningen i den verksamhet som du har valt. Promenad till arbetarna kan du få verksamheten och ändra den till din egen. Att göra detta kommer även att låta dig ändra den typ av verksamhet som du vill köra på den specifika platsen. Du kan ändra verksamheten beroende på vilken typ av företag som du redan har förvärvat.
  4. Rykte. Ryktet är en annan viktig del av spel i Grand Theft Auto. Naturligtvis, ju mer rykte du har, desto bättre. För att öka ditt rykte, behöver du minst femton företag i din exklusiv kontroll. Varje ökning med femton kommer att lägga upp till ditt rykte poäng. Ju fler rykte poäng du har, desto större inkomster du kommer att kunna generera från dina affärer.
  5. Upgrade. Eftersom imperier är generellt utformade för att öka intäkterna, bör du titta in på alla de sätt att få mer pengar. Ett annat sätt att få mer pengar är genom att uppgradera dina affärer. Detta kan göras på kartan.
  6. Ta över. Slutligen, kan du också lägga till din inkomst genom att ta över tävlingen. Gör detta genom att explodera fordonen i tävlingen verksamheter. Detta kommer att öppna upp gängbråk på dig, men om du lyckas besegra gängen, kommer du att kunna köpa verksamheten och få den under ditt namn. Så mycket som möjligt, attack gäng alla på samma gång så att du inte har mer risk att bli attackerad vid ett senare tillfälle.

Att bli rik i Grand Theft Auto kan göras genom att bygga din egen verksamhet imperium. Genom dessa åtgärder, bör du kunna bygga och upprätthålla ett imperium.