E2e

Hur man rengör mögel ur bilen klädsel

Med många människor blir livligare och livligare för varje passerande ögonblick, bilar börjar bli som ett hem eller åtminstone ett sken av det. För en övergående individ, är det ofta används som en plats för att äta eller sova. Det är nästan som om du har en matsal, ett sovrum och ett vardagsrum som du kan ta vart du än går. Det finns dock nackdelar med att denna typ av livsstil. Eftersom du är för upptagen, rengöring din bil är något som kommer att vara längst ner i din att göra-lista. Snart kommer en doft att börja waft märkbart i bilen ger det en obehaglig doft. Om du är överkänslig, kommer allergier börja. Och då undrar vad som pågår? Vad orsakar det hemska lukten? En möglig bilbarnstol är sannolikt den skyldige. Om du spillt något i bilen och inte har rengjorts det omedelbart kommer mögel eller mögel växer definitivt. Det kommer att orsaka en farlig lukt som är mycket farligt för någons hälsa. Men det finns sätt att du lätt kan bli av med dessa oönskade organismer som lever i bilen. Den goda nyheten är, det är mycket billigt att göra. Om du vill veta mer om hur du tar bort och rengöra mögel ur bilen klädsel, här är några snabba och enkla tips som du faktiskt kan följa.

Hur man rengör mögel ur bilen klädsel. Förbered en ren, företrädesvis oanvänd sprayflaska.
Hur man rengör mögel ur bilen klädsel. Förbered en ren, företrädesvis oanvänd sprayflaska.
  1. Förbered en ren, företrädesvis oanvänd sprayflaska. Fyll den med rent vit vinäger. Begagnade flaskor kan förorena vinäger, vilket ger en annan kemisk reaktion som kan orsaka permanent skada på din bil klädsel.
  2. Placera din bil utanför eller till ett område som inte är innesluten och har ett bra ventilationssystem. Öppna alla bildörrar så bred som möjligt.
  3. Få en ren och fuktig pappershandduk eller svamp. Torka all smuts, fett, sot och överskott mögel som du kan se.
  4. Spraya en generös mängd vit vinäger till din bil klädsel. Koncentrera dig på områden med mögel. Så snart du har besprutas varje möglig plats som du kan se, låt det sitta och låt den torka ut naturligt. Torka inte bort det. Vinäger kommer att döda alla bakterier och tar bort mögel. Låt alla bildörrarna öppna så att lukten av ättika kommer inte alltför koncentreras till din bil.
  5. Så snart du är säker på att din bil klädsel är torrt och att det inte finns någon luktar ättika omkring dig, kan du stänga din bil dörrar.

Dessa är de saker som du behöver göra för att ta bort alla oönskade mögel växer på din bil klädsel. Du behöver inte ens behöver spendera något! Ord till vise-det är mycket viktigt att du ser till att du rengör inte bara utsidan av bilen men interiören också. Gör detta regelbundet så att du kan undvika envisa svampar som kan orsaka hälsoproblem. Var mycket noggrann vid rengöring. Se till att du kontrollerar och torka alla vinklar och skreva som du kan hitta. Lycka till!