E2e

Hur man organiserar en skattjakt för vuxna

En skattjakt är ett sällskapsspel som barn och vuxna kan leka

En skattjakt är ett sällskapsspel som barn och vuxna kan leka. En serie ledtrådar ges till individer eller grupper som kommer att leda dem till skatten eller priset. Den skattjakt för vuxna kan ha mer komplicerade ledtrådar och större arenor som kommer att ge många timmars underhållning och föra ut barnet i dem. Här är några förslag på hur man organiserar en skattjakt för vuxna.

  1. Arenan. Skattjakten kan hållas nästan var som helst du väljer, men du bör hitta en plats som är säker och kommer inte att sätta deltagarna i fara. Du kan använda ditt hem och bakgård som plats om du har en fest. Se till ömtåliga föremål hålls ur vägen, vilket också skapar mer utrymme för deltagarna att röra sig i. skattjakt kan hållas ute i det fria, men om det är på en offentlig plats se till att ingen kommer att besväras av deltagarna och få tillstånd om en behövs. En stor plats skulle vara i en park, där det finns gott om öppna ytor och gott om gömställen.
  2. Priset Oftast priset betyder inte mycket för deltagarna, eftersom det roliga är verkligen i sökandet,. Ändå är det en bra idé att ge ett pris som alla kan dela. Om ditt företag håller i evenemanget och kan vara generös med gåvor, se till att de förlorande lagen får tröstpris för deras insatser, på detta sätt alla vinner och det blir roligare för alla.
  3. Ledtrådar. De ledtrådar leda till andra ledtrådar tills deltagarna når den slutliga placeringen och hitta den gömda skatten. Du kan göra ledtrådar lätt eller så svårt som du vill, men tänk på att det inte är så komplicerat att ingen kan lista ut det. Gåtor, problemlösning, kan skatt kartor eller pussel fungera som ledtrådar när de löses och kan leda deltagarna till nästa plats och ledtråd.
  4. Problemen. Möjliga problem kan uppstå på en skattjakt, så du måste täcka alla dina baser när du organisera en. Ett exempel är när du har alla lag börjar samtidigt med varje läsning samma uppsättning ledtrådar. Du kommer att ha alla lag kommer att varje plats på samma gång och vissa grupper inte ens bryr sig om att läsa ledtrådar eftersom de kan bara följa smartare lag. Om varje lag kommer att få varje ledtråd vid olika tidpunkter, se till att lagen inte försköna ledtrådar eller ta bort dem så att de andra lagen inte får vilseledas.
  5. Att sätta ihop allt. För att undvika några av de ovannämnda problemen, kan du ha alla lagen i en anläggning där de är isolerade från arenan. Få de team att dra strån att ta reda vem går först. Det första laget att gå ges första ledtråd, sedan när de räkna ut var nästa ledtråd plats är att de kan åka dit och hitta nästa ledtråd tills de hittar skatten. Varje lag kommer att tidsinställda och en med den kortaste tiden vinner skattjakt.
Hur man organiserar en skattjakt för vuxna. Att sätta ihop allt.
Hur man organiserar en skattjakt för vuxna. Att sätta ihop allt.

En skattjakt är roligt och roligt även för vuxna. Om du ihop människor som inte känner varandra på fester, kommer det att ge alla en chans att lära känna varandra.