E2e

Hur man installerar Age of Empires 3

Age of Empires III är ett RTS (Real Time Strategy) som utspelar sig mellan 1400-talet till 1800-talet och släpptes 2005. Spelare kan bygga upp sin egen lösning i syfte att erövra andra bosättningar. Spelare kan välja att spela story mode, single-mode-spelare strid eller kamp med andra spelare online. Installera detta spel på din dator är enkelt.

Här är de steg du kan följa för att installera Age of Empires III spel på din dator:

Hur man installerar age of empires 3. Slutföra installationen.
Hur man installerar age of empires 3. Slutföra installationen.
  • Köp spelet. Köp en original Age of Empires III från webbplatsen microsoft.com . Kontrollera systemkraven för spelet för att se om din dator kan köra spelet. Du behöver 256 RAM och 2 GB ledigt hårddiskutrymme för att köra spelet utan problem.
  • Ställ in. Slå på datorn och vänta tills den starta upp helt. Öppna spelet och få skivan 1. Sätt den på din dator och vänta på installationsfönstret visas. Om den inte visas efter några sekunder kan du starta manuellt installationen genom att gå till skivenhet spelet. Klicka på den körbara filen för spelet installationen. Installationsfönstret ska visas.
  • Installera spelet. Klicka på "Nästa" i fönstret. Det finns 2 alternativ på nästa skärm - Express installation eller Anpassad installation. Välj på Snabb installation och se till att rutan för "installation för alla användare" är markerat. Efteråt, klicka på "Nästa". Mata in produktnyckeln för ditt spel. Du hittar den här koden i fallet av ditt spel. Ange koden och klicka på "OK". Installationen startar. Efter några minuter kommer installationen att stanna och du måste infoga den andra skivan. Ta den första skivan, sätter den andra och klicka på "OK". Gör samma process när skärmen för tredje skiva. Efter installationen måste du sätta i första skivan igen. Slutföra installationen.
  • Slutföra installationen. Efter installationen kommer datorn att be dig att starta om datorn. Starta om datorn för att konkurrera installationen. Detta kommer att säkerställa att alla nya installerade komponenter kommer att löpa smidigt på din dator.
  • Testa spelet. Testa spelet när datorn startar upp efter omstart för att se om du har installerat spelet ordentligt. Sätt den första skivan i enheten och ditt spel ska starta. Nu kan du spela Age of Empires III.

Det är allt du behöver för att installera spelet

Det är allt du behöver för att installera spelet. Du är redo att spela, om du har installerat den här på din dator. Om inte, oroa dig inte. Om du använder en Macintosh är installationen ganska mycket samma. För att veta mer om spelet, kan du besöka den officiella webbplatsen på ageofempires3.com . De har information och tips för att spela spelet. Du kan också kommunicera med andra spelare och utbyta tips spel och strategier för community. Du hittar också spel uppdateringar här för att förbättra ditt spel.