E2e

Hur man identifierar Kathe Kruse dockor

Kathe Kruthe dockor har varit känt ganska länge nu

Kathe Kruthe dockor har varit känt ganska länge nu. Den Kathe Kruse Doll Company har tillverkat kvalitetsprodukter dockor i över 80 år. Ett av de motton i bolaget är, "ett barn för barnet". De lever upp till detta motto eftersom deras dockor är som små barn. Dockorna har mjuka, varma och känsliga funktioner.

Alla Kathe Kruse dockor är tillverkade i Tyskland

Alla Kathe Kruse dockor är tillverkade i Tyskland. Dessa dockor är handgjorda. Bara en knapptryckning på dessa dockor, kommer du att säga i slutändan att de är tillverkade av högkvalitativa material. Alla material som används för Kathe Kruse dockor är barn-vänliga.

Hur man identifierar Kathe Kruse dockor. Den mest grundläggande sak som du behöver veta om Kathe Kruse dockor är det material som används för deras kläder.
Hur man identifierar Kathe Kruse dockor. Den mest grundläggande sak som du behöver veta om Kathe Kruse dockor är det material som används för deras kläder.

En antik Kathe Kruse docka kommer att kosta så mycket som 7470€ idag. Men de nya är är lika vacker som den äldre versionen, men kommer bara att kosta 40€ till 750€. Genom denna guide kommer du att kunna identifiera ursprungliga Kathe Kruse dockor.

  • Den mest grundläggande sak som du behöver veta om Kathe Kruse dockor är det material som används för deras kläder. Kläderna är i allmänhet tillverkade av bomull. Detta är bra för barn, eftersom det kommer att kännas väldigt mjukt. Detta förhindrar oönskad irritation på huden hos barnet när de kramar eller hålla dockan nära sina kroppar. Kläderna av Kathe Kruse dockor kan tvättas med Woolite.
  • En annan tydlig egenskap hos en Kathe Kruse docka är ansiktet. Det är unikt broderade eller målade för hand. Varje docka som Kathe Kruse producerar är exceptionellt. Tillverkaren använder en vattenfast oljefärg för dockans ansikte. Detta gör att du kan torka ansiktet med en mjuk trasa utan att oroa radera dockans ansikte.
  • Armarna på en Kathe Kruse docka kan böjas. Så att dessa dockor lätt kan flyttas, är en hampa rep nedanför kläder av både armar och ben.
  • Undersök och röra huvudet av dockan. Dess huvud är varken halta eller hårt. Huvudet är fyllt med en lammull. Detta ger en mjuk och squeezable känsla för dockan. Dockan är tillverkad med ett sådant material så att det kan vara mer realistisk, precis som ett verkligt barn, bara mindre.
  • De flesta Kathe Kruse dockor är enkla. De har bara de grundläggande ansikte delar såsom ögonbryn, ögon, mun och näsa. Kinderna kan vara lite röd och kan ha fräknar. Det finns inga komplicerade detaljer om docka. Men en sådan enkelhet tilltalande för ögonen och även gör dockan vackrare. Detta är även en stor fördel eftersom de flesta barn fruktar dockor med extravaganta funktioner.

Föräldrar kommer aldrig att tänka två gånger på att köpa en Kathe Kruse docka för sina barn. Och föräldrar inte skulle behöva oroa om deras barns säkerhet samtidigt som du spelar med en sådan docka. Bortsett från det faktum att det är baby-vänlig, kommer dina barn älskar det också. De kan gosa dessa små varelser när de somnar, eller ta med dem till någonstans de vill gå.

Kathe Kruthe dockor har varit känt ganska länge nu. En annan tydlig egenskap hos en Kathe Kruse docka är ansiktet.
Kathe Kruthe dockor har varit känt ganska länge nu. En annan tydlig egenskap hos en Kathe Kruse docka är ansiktet.

Med dessa enkla och lätta att följa guiden, kan du nu identifiera rätt typ av docka att köpa för dina barn. Har aldrig nöja sig med något mindre.