E2e

Hur man hittar pedagogiska leksaker och spel

Pedagogiska spel är inte bara för barn

Pedagogiska spel är inte bara för barn. Lärande sker genom livets alla skeden. Alla från littlest barn till den mest mogna kan njuta av att spela pedagogiska spel. Om du letar efter pedagogiska spel, tänka på följande.

 1. Du har förmodligen redan har några i ditt hem. Om du har en kortlek, har du fått många pedagogiska spel rätt på ditt finger tips. Krig kan lära små barn deras antal och rummy eller hjärtan kan lära strategiskt tänkande.

Många klassiska brädspel som Monopol, Alfapet och Clue är pedagogiska som de är roliga. Om du redan har dem i ditt hem, är du redo för en lärorik och rolig kväll med familjen.

Småbarn och förskolebarn kärlek pedagogiska spel

 • Småbarn och förskolebarn älskar pedagogiska spel. Nästan alla spel för barn i denna ålder är lärorikt, och det är bra sätt att se till att de gynnas mest av denna pjäs. Pussel lär finmotorik, och de kan vara extra fördel om pussel också lära ABC: s, siffror, färger eller former.

  Stapling koppar, form sorterare, brädspel som Chutes and Ladders och Candy Land, byggklossar och tåg byggsystem är alla leksaker som små barn älskar. De är också mycket lärorikt.

  Hur man hittar pedagogiska leksaker och spel. Du har förmodligen redan har några i ditt hem.
  Hur man hittar pedagogiska leksaker och spel. Du har förmodligen redan har några i ditt hem.

  Hitta pedagogiska spel online för denna åldersgrupp är enkelt också. Pbskids , Nick jr ., Thomas tanken motor och Funschool är säkra ställen att hitta pedagogiska spel online.

 • Hitta pedagogiska spel för klass barn i skolåldern är lätt. De flesta av de klassiska brädspel har en Jr version för de yngre, och de kan övergången till fullständiga versioner av tredje eller fjärde klass.

  Ordlekar spel som korsord och söka och finner är pedagogiska spel som barnen kan spela självständigt. Mad libs är ett klassiskt ordlekar spel som barnen kan leka med vänner.

  Elektroniska pedagogiska spel är mycket populära bland denna ålder. Både Leap Frog och Vtech släcka utmärkta spel.

  Pedagogiska spel är inte bara för barn. Småbarn och förskolebarn älskar pedagogiska spel.
  Pedagogiska spel är inte bara för barn. Småbarn och förskolebarn älskar pedagogiska spel.

  Det finns många webbplatser som har pedagogiska spel som är lämpliga för denna åldersgrupp. Prova webbplatser för Funschool , Nickelodeon , Eduplace och Funbrain för denna åldersgrupp.

 • Tonåringar och vuxna kan tycka att pedagogiska spel är en avkopplande och roligt sätt att fortsätta lära hela livet. Brädspel som Mindtrap och många av kraniet spel är bra för tonåringar och vuxna.

  Öster om webben är ett bra ställe att hitta online pedagogiska spel för vuxna samt spel för andra åldrar.

 • Spendera lite tid med att söka igenom webbplatser som säljer pedagogiska spel för fler idéer. Toysrus och Kbtoys båda har förmågan att söka pedagogiska spel. Det finns också platser avsedda strikt pedagogiska leksaker och spel som Wonder hjärnor , leksaker att växa på , och Toy och vilt lager . Om du spendera lite tid på att söka, är du tvungen att hitta pedagogiska spel som passar alla i familjen.