E2e

Hur man gör faraon shuffle med spelkort

Den farao shuffle gör en bra visuell

Den farao shuffle gör en god visuell. Det är en gammal metod för Kortblandningen och är en favorit bland magiker. Lär dig att göra farao shuffle om du vill lura dina vänner eller helt enkelt vill veta en ny metod för Kortblandningen. Här är några riktlinjer.

Hur man gör faraon shuffle med spelkort. Håll kortlek med vänster hand.
Hur man gör faraon shuffle med spelkort. Håll kortlek med vänster hand.
  • Håll kortlek med vänster hand. Farao shuffle hålls på samma sätt som du håller väven shuffle. Tummen ska vara på lång insidan kanten, medan pekfingret sitter på korta utanför kanten. De återstående fingrar är på den långa yttre kanten. Håll däcket ordentligt.
  • Dela upp däcket till hälften. Med pekfingret, tryck den nedre delen av däcket. Du har nu två högar med kort, både nedåt. Få den nedre stapeln med höger hand, pekfingret kort utanför kanten innehav, medan tummen vilar på långa insidan fälgen. Den lilla, ring och långfingret vidrör långa utanför kanten.
  • Placera de stackarna. Sätt stackar sida vid sida, fälgar deras korta vidrör varandra. Använd höger pekfinger för att hålla dem tillsammans med dina andra fingrar trycka dem mot varandra. Kontrollera att de två staplarna är i linje.
  • Mata staplar i varandra. Använd en viss mängd kraft för att skjuta de två högar med korten i varandra. Gör detta genom att flytta sina hörn från sida till sida som staplarna öppna sig. Korten bör nu vara ansluten av kanterna, en ovanpå den andra. Deras kanter är åtminstone en tum överlappning.
  • Blanda korten. När du är ansluten, böja två högar med kort inåt så att du kan blanda dem och göra ett vattenfall som kommer att ansluta dem tillbaka in i en hög. Använd dina händer för att hålla sidorna av staplarna, tummen på toppen, medan resten av fingrarna är under korten.
  • Upprepa proceduren. Gör stegen ovan igen, nu lite snabbare. Håll däck med vänster hand, dela den i två, håll den nedre halvan med den högra handen, koppla ihop dem, och blanda för att göra ett vattenfall effekt. Kom ihåg att hålla korten ordentligt så att de inte kommer att vicka på sin plats. Du kommer att göra det långsamt första gången, men det är svårare att blanda korten om man gör det på det sättet. Så som du upprepa shuffle, se till att öka din hastighet.

Nyckeln i att göra detta framgångsrikt ligger i två saker

Nyckeln i att göra detta framgångsrikt ligger i två saker. En är det tryck du sätter in stack de två högar med korten i varandra. Du bör flytta dem nästan med våld eftersom de inte kommer att öppna upp med svag stack. De kan också böja, vilket gör det lite svårare att koppla ihop dem. Och om korten böj, de har en tendens att röra sig på sin plats. Den andra är hur avslappnad dina händer är som du gör själva shuffle. Du måste släppa korten, samtidigt utforma dem med dina händer. De ska falla ner i dina händer i en hög.