E2e

Hur man gör en matchande färger spel mapp

Filmapp är en typ av mapp som används för att lagra dokument

Filmapp är en typ av mapp som används för att lagra dokument, avtal eller uppsättning av papper som måste fästas ordentligt tillsammans. Det är traditionellt uppbyggd av ark av tjockt papper som Kraftpapper och manila papper eller kartonger. Men nyligen har varianter av plast blir tillgängliga. Mappar finns nu i olika material och färger och kan köpas i alla kontor och skola butiker utbudet. För att vara mer effektiva i att använda dessa mappar, bör de vara ordentligt märkt antingen framför eller på fliken. Vissa människor föredrar att skriva på den med penna eller märkpenna, medan andra använder självhäftande etiketter på fliken. Det finns också möjlighet att använda elektroniska

Men det finns också ett annat sätt att använda dessa vackra mappar som alla verkligen kan njuta av. Spelet heter mapp spel. Det spelar ingen roll om du är i bekvämligheten av ditt hem, i ett daghem, ut på en lång väg resa besöker släktingar, värd en släktträff eller vid en sleepover är mappen spelet alltid en hit för barn och vuxna. Här är hur man gör en:

Hur man gör en matchande färger spel mapp. Filmapp är en typ av mapp som används för att lagra dokument.
Hur man gör en matchande färger spel mapp. Filmapp är en typ av mapp som används för att lagra dokument.
  • Köpa material. Fäst alla material från leverans butik. Detta inkluderar Manila mappar, markörer i olika färger, kritor eller färgpennor, sax (helst säkerhet sax, särskilt om yngre barn kommer att förbereda spelet), små till medelstora Ziploc påsar, ungefär 2-tums tjock plastförpackningar tejp och en laminator eller klar kontakt papper.
  • Välj ett spel tema. Det fina med mappen spelet är att det är mycket flexibelt, och temat kan vara allt från djur till anläggningar till världen.
  • Förbered mapparna. Fäst en liten till medelstor ziplock påse på baksidan av filen mappen. Det är där du kommer att hålla alla utskärningar senare.
  • Förbered cut-outs. För tillämpningen av denna instruktions artikel är temat reser hemifrån. Rita bilder på saker du använder när du reser - skjorta och byxor, tandborste, tandkräm, skor, strumpor, Hårborste, etc. Gör 2-3 exemplar, färgning och utforma varje bit annorlunda.
  • Klistra cut-outs. Få en bit av varje objekt och klistra in dem i mappen. Instruera spelare att matcha de återstående utskärningar med objekt av samma färg eller design.

Det finns många fler idéer som du kan använda

Det finns många fler idéer som du kan använda. En annan säker träff idé är regnbågens spelet. I en separat fil mapp, dra en mycket stor färgad regnbåge. Klipp ut längsgående bågformade remsor av färgat papper, en för vardera av följande färger: röd, orange, gul, grön, blå, indigo och violett. Det finns två sätt att spela detta spel. Först ber spelaren att rekonstruera en regnbåge med remsorna. Det andra, be spelaren att fästa remsorna till den stora färgade regnbåge För äldre barn finns det möjlighet att använda färgade ord (exempel: RED är skriven i röd färg). Be barnet att fästa ord till motsvarande färg i regnbågen.

Alla dessa är billiga

Alla dessa är billiga, lätta, genomförbart och viktigast av allt, kul för alla medlemmar i familjen! Beroende på tema kan spelen användas för att hjälpa barn lära sig om viktiga ämnen som bokstäver och siffror, teckenspråk, lösa labyrinter, gör ordsökning eller berätta historier. När det gäller cut-outs, gör plastpåse transporterar så mycket krångel också.